geopende pizzadozen met verse pizza's en cola blikjes eromheen met zittende mensen op de vloer

Hoe verwijder ik een Thuisbezorgd beoordeling?

Thuisbezorgd is de grootste site voor het bestellen van eten. Restaurants kunnen zichzelf aanmelden bij deze website om via het platform eten aan te bieden aan mensen die een maaltijd thuis bezorgd willen krijgen. Het grootste deel van de aangesloten restaurants levert fastfood, maar dit is geen vereiste. Horecagelegenheden moeten aan Thuisbezorgd betalen om de gerechten op de website aan te mogen bieden. In ruil hiervoor krijgen zij ruimte op de website voor het presenteren van het menu. Bestellingen worden door Thuisbezorgd doorgestuurd en betalingen worden geregeld. Daarnaast verzamelt de website beoordelingen van mensen die hebben besteld.

(meer…)

  Meisje met backpack voor groot meer. donkere wolken.

  Hoe verwijder ik een TripAdvisor beoordeling?

  TripAdvisor is een populaire beoordelingssite waarop mensen de meest uiteenlopende bedrijven kunnen beoordelen. Met een kleine 395 miljoen gebruikers per maand behoort de beoordelingssite tot de grootste recensiesites ter wereld. TripAdvisor heeft bijna 100 miljoen leden en er staan inmiddels al zo’n 500 miljoen beoordelingen online, wereldwijd. Het is dan ook goed voor te stellen dat je er behoorlijk over in kunt zitten wanneer je een slechte beoordeling ontvangt op deze website. Helaas is het niet eenvoudig om een beoordeling van TripAdvisor te verwijderen. Je kunt dit in geen geval zelf, dus is het belangrijk dat je de website zelf achter je hebt staan. (meer…)

   Man in hotelkamer op een luxe stoel kijkt peinzend - is hij blij of niet?

   Hoe verwijder ik een Booking.com review?

   Booking.com werkt met beoordelingen van gasten die in gelegenheden hebben verbleven die via deze website werden geboekt. Als je een accommodatie via Booking.com aan gasten aanbiedt, dan sta je hiermee automatisch open voor het ontvangen van beoordelingen. Deze beoordelingen, of reviews, helpen andere mensen die via Booking.com willen reserveren. Natuurlijk ga je er wel vanuit dat gasten tevreden zijn en je een goede review geven. Toch is dit niet altijd het geval. Een negatieve beoordeling is niet altijd te voorkomen. Wel kan het natuurlijk vervelende gevolgen hebben. Wat kun je doen als je een negatieve beoordeling op Booking.com hebt ontvangen? (meer…)

    Google Review Verwijderen of aanpassen uit Google Mijn Bedrijf of Google Reviews

    Hoe verwijder ik een Google review?

    Een review van Google verwijderen is in sommige gevallen wel mogelijk en in andere situaties wordt het behoorlijk lastig om dit te doen. Het is daarom vooral afhankelijk van de situatie. Wil je een review verwijderen die je zelf hebt geplaatst of wil je een review verwijderen die door iemand anders over jou is gepost? Dit is een belangrijk verschil.

    (meer…)