Amazon prime vrachtwagen blauw groot

Hoe verwijder ik een Amazon review?

Met de komst van Amazon naar Nederland, stijgt ook het belang van Amazon reviews. Amazon verkoopt in Nederland al meer online dan de Media Markt bijvoorbeeld, en heeft recent iDEAL toegevoegd. De verwachting is dat Nederlandse retailers en webshops de macht van Amazon gaan voelen. De enige oplossing? Meedoen. En dan heb je goede Amazon reviews nodig. Maar wat als je in plaats van vier of vijf sterren er maar eentje krijgt? En wat als het bericht ook jouw product helemaal afkraakt? Zeker als je alles eraan gedaan hebt om een goed product te leveren, kan zo’n slechte review erg zuur zijn. Dat voel je in je omzet. Het liefst wil je de review aanpassen of verwijderen, maar hoe doe je dat? (meer…)

  Sticker marketing tips

  Sticker marketing tips: zo blijft je bedrijf plakken bij klanten

  Sticker marketing is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je onderneming onder de aandacht van consumenten wilt brengen. Toch is het een zeer effectieve vorm van marketing. Hoewel ook online marketing belangrijk is, gebeurt slechts 23% van alle consumentenbestedingen online. De rest gebeurt offline. Het is niet voor niets dat je in winkelcentra raam stickers en posters met “SALE” ziet hangen. Hieronder lees je meer over de voordelen van sticker marketing en hoe je het maximale uit je stickers kan halen.  (meer…)

   webshop tips voor B2C e-commerce

   Tips voor beginnende webshops: zo zet je B2C e-commerce succesvol in

   Online shoppen wordt steeds populairder. Het is dus niet zo gek dat steeds meer ondernemers kiezen voor een webshop gericht op consumenten, oftewel B2C e-commerce. Maar het opzetten van een webshop is niet altijd even makkelijk. Veel beginnende ondernemers hebben weinig budget, kennis en ervaring. En dat zorgt ervoor dat het verwachte of gehoopte succes niet wordt behaald. Hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw webshop wel een succes wordt?

   (meer…)

    Regionale online marketing

    Regionale online marketing: wat kun je zelf doen?

    Online marketing heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld. Voorheen probeerde men bezoekers met drukke banners naar een website te trekken. Tegenwoordig doet men dit subtieler! SEO, een afkorting voor search engine optimization, is net als SEA, wat staat voor search engine advertising, niet meer weg te denken uit de online marketingstrategie van organisaties. Net als online marketing in z’n geheel, hebben ook SEO en SEA zich steeds verder ontwikkeld. Regionale online marketing is een van de elementen die met name aan SEO is toegevoegd. In dit artikel vertellen we je meer over regionale online marketing. Ook de manier waarop je dit voor je eigen organisatie kunt gebruiken komt aan bod. (meer…)

     Vertaalbureau - native speaker

     Lost in translation: Waarom je als Nederlander niet wegkomt met snelle vertalingen en een vertaalbureau nodig hebt

     Dagen zijn dagen in het Nederlands. Of je nu drie dagen in Amsterdam hebt doorgebracht, of er drie onvergetelijke dagen hebt beleefd, het woord blijft hetzelfde. In het Frans, niet de makkelijkste taal ter wereld, ligt dat anders. Heb je het over drie dagen als tijdsaanduiding, dan schrijf je trois jours. Wil je de ervaring en emotie van deze dagen weergeven, dan schrijf je trois journées. (meer…)

      geopende pizzadozen met verse pizza's en cola blikjes eromheen met zittende mensen op de vloer

      Hoe verwijder ik een Thuisbezorgd beoordeling?

      Thuisbezorgd is de grootste site voor het bestellen van eten. Restaurants kunnen zichzelf aanmelden bij deze website om via het platform eten aan te bieden aan mensen die een maaltijd thuis bezorgd willen krijgen. Het grootste deel van de aangesloten restaurants levert fastfood, maar dit is geen vereiste. Horecagelegenheden moeten aan Thuisbezorgd betalen om de gerechten op de website aan te mogen bieden. In ruil hiervoor krijgen zij ruimte op de website voor het presenteren van het menu. Bestellingen worden door Thuisbezorgd doorgestuurd en betalingen worden geregeld. Daarnaast verzamelt de website beoordelingen van mensen die hebben besteld.

      (meer…)