Detailhandel Nederland branchepartner Shopping Awards

brand
Detailhandel Nederland branchepartner Shopping Awards

Detailhandel Nederland branchepartner Shopping Awards

Detailhandel Nederland is branchepartner geworden van de Shopping Awards. De Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Met de uitreiking van de Shopping Awards wordt een positieve bijdrage geleverd aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel. Dit jaar is de opzet gewijzigd. Consumenten én vakexperts bepalen dit jaar de winnaars van de Shopping Awards 2020. Op donderdag 26 maart 2020 worden de Shopping Awards voor de 19e keer uitgereikt.

Totstandkoming uitslag

In de maand februari kunnen consumenten stemmen op webwinkels én zij worden gevraagd webwinkels met een cijfer te beoordelen. De stemmen en de beoordelingen van consumenten bepalen voor 50% wie de Shopping Awards in 10 categorieën gaan winnen. Daarnaast bepalen vakexperts voor de andere 50% wie de winnaars worden van de Shopping Awards. Zij worden in februari gevraagd om online aan de hand van vijf vragen, vijf webwinkels te beoordelen in vijf verschillende categorieën.

Vernieuwde opzet
Doel van de vernieuwing is om de Shopping Awards via het Songfestival model en Wisdom of the Crowd-principe transparanter, eerlijker en daarmee beter te maken. Daardoor zijn de Shopping Awards voor iedereen toegankelijk en krijgt iedere webwinkel een faire kans om een Shopping Award te winnen.

Waarom meedoen?
Natuurlijk doet iedereen mee om te winnen! Voor elke deelnemer is er tevens na afloop van de uitreiking een gratis rapport waarmee de scores (zowel van consumenten als vakexperts) te zien zijn ten opzichte van de benchmark.

Niets staat webwinkels in de weg om mee te doen en de webwinkel te laten beoordelen door consumenten en door vak-experts. Inschrijven kan nog tot 31 januari, begin maart worden de nominaties bekend gemaakt en op 26 maart worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het Shopping Awards gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Over Detailhandel Nederland
Detailhandel Nederland vertegenwoordigt de collectieve belangen van ca. 100.000 winkeliers in Nederland en stelt zich ten doel de belangenbehartiging van de detailhandel in Den Haag en Brussel te optimaliseren en te versterken.

Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor sponsored content en ingezonden persberichten. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen - tekst en afbeeldingen zijn[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.