Facebook verslaving

Online verslaving: Vijf tips voor een digitale detox!

Wil jij altijd online en bereikbaar zijn? Is je leven op internet belangrijker dan je echte leven? Verwaarloos je school, werk, vrienden of je hobby’s? Slaap je slecht? Misschien ben je dan verslaafd aan internet of social media. Zit het je in de weg en wil je er graag van af komen? Lees dan de volgende tips die je hierbij kunnen helpen. (meer…)

  Facebook Content met meer interactie

  Facebook content ideëen – Wat plaats je eigenlijk op je Facebookpagina? 41 tips voor Facebookberichten met meer interactie

  Iedereen zit op Facebook en bedrijven volgen natuurlijk. Vervolgens moet je je pagina gaan onderhouden met ‘leuke’ Facebook content. Eigenlijk wil jij gewoon omzet maken, maar je fans willen vooral vermaakt worden. En alle Facebookmarketing ten spijt, soms wil je gewoon praktische tips en zinnige ideëen. Dit lijstje is bedoeld voor dat oh-nee-wat-ga-ik-nu-weer-plaatsen-op-Facebookmoment (…en wordt continu aangevuld!) (meer…)

   Facebook minderen

   Minder tijd op Facebook verspillen? Dit is waarom je op Facebook zit en 40 tips om je Facebookverslaving te minderen

   “Toch ook maar eens minderen met Facebook.” Deze opmerking heb ik nu al een paar keer gehoord in reactie op mijn blog 30 dagen geen Facebook. Fijn om mensen te inspireren, maar ik realiseerde me ook dat het niet zo gemakkelijk is om echt te minderen met deze digitale sigaret. Want minder facebooken, hoe doe je dat? En waarom zou je je eigenlijk lostrekken van het blauwe scherm? (meer…)

    Facebook ads tips voor betere Facebookmarketing

    4 Facebook Ads tips: haal meer uit je Facebookbudget

    Als bedrijfsmiddel moet je Facebook Ads afstemmen op jouw product en jouw markt. De volgende tips zijn bedoeld voor Facebook adverteerders die al even bezig zijn, weten wat de Facebook pixel is en meer uit hun Facebookbudget willen halen.
    (meer…)

     beinvloedingsprincipes verslaving Facebook

     De 7 beïnvloedingsprincipes voor Facebook

     De bedrijfstoepassing van psychologie is al jaren groeiend en ook Facebook maakt er gretig gebruik van. Kijk maar hoe je je voelt wanneer je na enige tijd weer op Facebook bevindt en je rechtsboven allerlei rode knopjes ziet. Daarmee krijg je namelijk een shot dopamine – een verslavend hersenstofje geassocieerd met beloningen – waardoor je prettig voelt. Facebookverslaving is nu een officiële vorm van internetverslaving. (meer…)

      facebook-adverteren-segmentatieopties-infograpgic-door-wordstream

      Facebook adverteren: alle doelgroep- en segmentopties in één handige infographic

      Adverteren op Facebook kent heel veel verschillende doelgroep- en segmentatieopties. Wordstream was zo aardig om deze allemaal in een handig overzicht te plaatsen als infographic.

      (meer…)