Connect met je doelgroep om de Facebook relevantiescore te verslaan

Echt met je doelgroep verbinden: zo versla je de Facebook Relevance Score

Gastblog door Joost Nusselder van decisiontree.nl

Dit heb je misschien al wel eens gehoord over Facebook adverteren: het gaat allemaal om het promoten van je “unicorns”, de top 3% van je beste content. De posts met de hoogste engagement en met klikfrequenties van 10% of misschien wel hoger. Waarom moet je je beperken tot alleen deze content en moet je de rest van je marketing efforts laten varen?

(meer…)

  Online marketing trends 2018

  De 5 online marketing trends van 2018

  Als ondernemer weet je dat de markt voortdurend in beweging is. Dat geldt voor je eigen branche maar ook zeker voor allerlei trends, waaronder die van online marketing. Want je doelgroep verschuift niet alleen van kanalen, ook de wetgeving en toepassing van data verandert. 2018 gaat nog meer om het volgen van je doelgroep – niet de concurrentie – en het bieden van echte waarde. Je online marketing verandert daardoor enorm: het wordt uiteindelijk je product zelf. Dit zijn de vijf online marketing trends van 2018.

  (meer…)

   Rode thumbs down met Facebook logo op blauwe achtergrond.

   Hoe verwijder ik een Facebook recensie?

   Een negatieve recensie op Facebook is erg vervelend. Dit sociale netwerk is het grootste van dit moment. Voor bedrijven worden social media steeds belangrijker, waardoor steeds meer ondernemingen ervoor kiezen om een bedrijfspagina aan te maken op diverse sociale kanalen. Facebook staat dan bovenaan de lijst. Dit is niet verwonderlijk, want vrijwel iedere doelgroep is op Facebook te vinden. Het is voor bedrijven dan ook de ideale plaats om reviews te verzamelen: op Facebook heten deze beoordeling officieel ‘recensies’. Positieve recensies worden door eindeloos veel mensen gezien, maar dit geldt natuurlijk ook voor negatieve recensies. Hier lees je hoe je een negatieve recensie op Facebook kunt verwijderen.  (meer…)

    Facebook verslaving

    Online verslaving: Vijf tips voor een digitale detox!

    Wil jij altijd online en bereikbaar zijn? Is je leven op internet belangrijker dan je echte leven? Verwaarloos je school, werk, vrienden of je hobby’s? Slaap je slecht? Misschien ben je dan verslaafd aan internet of social media. Zit het je in de weg en wil je er graag van af komen? Lees dan de volgende tips die je hierbij kunnen helpen. (meer…)

     Facebook Content met meer interactie

     Facebook content ideëen – Wat plaats je eigenlijk op je Facebookpagina? 41 tips voor Facebookberichten met meer interactie

     Iedereen zit op Facebook en bedrijven volgen natuurlijk. Vervolgens moet je je pagina gaan onderhouden met ‘leuke’ Facebook content. Eigenlijk wil jij gewoon omzet maken, maar je fans willen vooral vermaakt worden. En alle Facebookmarketing ten spijt, soms wil je gewoon praktische tips en zinnige ideëen. Dit lijstje is bedoeld voor dat oh-nee-wat-ga-ik-nu-weer-plaatsen-op-Facebookmoment (…en wordt continu aangevuld!) (meer…)

      Facebook minderen

      Minder tijd op Facebook verspillen? Dit is waarom je op Facebook zit en 40 tips om je Facebookverslaving te minderen

      “Toch ook maar eens minderen met Facebook.” Deze opmerking heb ik nu al een paar keer gehoord in reactie op mijn blog 30 dagen geen Facebook. Fijn om mensen te inspireren, maar ik realiseerde me ook dat het niet zo gemakkelijk is om echt te minderen met deze digitale sigaret. Want minder facebooken, hoe doe je dat? En waarom zou je je eigenlijk lostrekken van het blauwe scherm? (meer…)