Marketingbureaus: The Sortlist Awards zijn geopend voor nominaties

brand
Sortlist marketing agency award NL

Marketingbureaus: The Sortlist Awards zijn geopend voor nominaties

The Sortlist Awards worden voor het eerst in Nederland georganiseerd. Met de marketing awards wil Sortlist zijn aangesloten marketingbureaus belonen voor de schitterende prestaties die in het afgelopen jaar geleverd zijn. Marketingbureaus kunnen zich nog aanmelden tot en met 15 november.

The Sortlist Awards gingen vorig jaar voor het eerst in Frankrijk van start. Vanwege het succes is dit jaar Nederland aan de beurt. De marketing awards worden – volledig digitaal – georganiseerd en uitgereikt. De awards worden uitgereikt op basis van duizenden klantcases en reviews bij de 1.063 aangesloten bureaus bij Sortlist Nederland. Marketingbureaus kunnen zich aanmelden in een van de zes categorieën tot en met 15 november via de speciale Sortlist Awards website.

Strijden in zes categorieën

  1. Highest Customer Satisfaction: Welk bureau heeft de hoogste score en de beste reviews van klanten?
  2. Most creative works presentation: Welk bureau onderscheidt zich met het meest creatieve Sortlist portfolio?
  3. Agency Sales: Welk bureau heeft het meest waardevolle project weten binnen te halen?
  4. Rising Star: Welk nieuw bureau heeft de meeste projecten gewonnen én het mooiste Sortlist profiel?
  5. The Agency of Tomorrow: Welk bureau focust zich op duurzame initiatieven en draagt hiermee bij aan een betere wereld?
  6. Most Successful Campaign: Welk bureau heeft het meest succesvolle resultaat gerealiseerd via een samenwerking die is ontstaan via Sortlist?

Nominatieproces The Sortlist Awards 2020
Alle deelnemende bureaus worden voorgelegd aan een deskundige jury. Vervolgens worden er een aantal genomineerden per categorie aangewezen. In de daaropvolgende vier weken kunnen de genomineerden hun nominatie verder beargumenteren. In de week van 11 januari worden de winnaars van de zes categorieën via een video release bekend gemaakt.

Ingezonden persberichten vallen buiten de verantwoording van de redactie

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *