Media Info Groep breidt dienstenpakket uit met PR-platform Faselis

brand
Media Info Groep breidt dienstenpakket uit met PR-platform Faselis

Media Info Groep breidt dienstenpakket uit met PR-platform Faselis

Media Info Groep breidt dienstenpakket uit met PR-platform Faselisopbrengst en uitvoering van hun communicatiestrategie. Media Info Groep heeft de exclusieve rechten verworven om het cloud-based PR-platform Faselis in Nederland aan te bieden. Het ondersteunen van PR-professionals bij het distribueren van hun persberichten is een logische stap voor het media monitoringbedrijf dat al honderd jaar bedrijven inzicht geeft in de opbrengst en uitvoering van hun communicatiestrategie. 

Relevant

Het Faselis-platform is ontwikkeld voor PR-professionals. Dat zie je terug in de merkstructuur en de uitgebreide distributielijsten op onderwerp en branche. Dit zorgt ervoor dat persberichten heel gericht verstuurd kunnen worden aan alle journalisten, redacties en influencers voor wie het relevant is. Om de kwaliteit van de contactgegevens te garanderen, wordt de database continu gecontroleerd en geactualiseerd.

Effectief

De klanten van Media Info Groep die het platform de afgelopen weken hebben getest, merkten dat hun bericht breed werd opgepakt door de media. De uitgekiende distributie van Faselis werkt, en ook de mogelijkheid van het Faselis-platform om ongelimiteerd bijlagen zoals videobestanden, beeldmateriaal in hoge resolutie en grote documenten mee te sturen draagt bij aan het bereik.

Inzicht

Het dashboard van Faselis biedt een overzicht van de impact van het persbericht, door realtime te tonen wie het persbericht hebben geopend en de bijlagen hebben gedownload. Wie gebruik maakt van de media monitoringdiensten van Media Info Groep ontvangt bovendien elk artikel dat naar aanleiding van het persbericht in de media is verschenen, voorzien van oplagecijfers, bereik en mediawaarde.

Over Media Info Groep

Media Info Groep is het meest complete media monitoringbedrijf van Nederland. Dagelijks monitoren zij kranten, tijdschriften en vakbladen, online media, sociale media en radio- en televisieprogramma’s.

Over Faselis

Faselis heeft zijn hoofdkantoor in Silicon Valley en vestigingen in Amsterdam, Istanbul en Kaapstad en mag wereldwijd bedrijven als Ogilvy, Hill+Knowlton, Cohn & Wolfe, Adidas, Renault en Red Bull tot zijn klanten rekenen.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor sponsored content en ingezonden persberichten. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen - tekst en afbeeldingen zijn[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.