PERSBERICHT – Lancering Social Nomads

brand
Social Nomads lancering Whoisthatblond

PERSBERICHT – Lancering Social Nomads

Amsterdam, 18 September 2018 – Later deze maand wordt Social Nomads gelanceerd: een social consultancy dat is opgericht door Lynn Quanjel (@whoisthatblonde). Het doel is om een brug te creëeren tussen de bedrijfswereld en de influencer wereld.

“Er zijn nog teveel misverstanden” zegt Lynn, “doordat beide partijen elkaars werkwijze niet begrijpen, verloopt communicatie niet altijd soepel. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van een samenwerking.” Door middel van o.a. workshops en consultancy sessies hoopt de entrepeneur het kennisniveau rondom social media- en influencermarketing te verhogen, waardoor op den duur de digitale markt naar een hoger niveau zal worden getild.

Het is een grote stap om het bedrijf te starten, maar Lynn is erg positief: “Wie weet er beter wat er in de social media wereld speelt dan influencers? We zijn altijd up-to-date van de laatste features, trends en ontwikkelingen. Bovendien hebben we door vallen en opstaan geleerd wat er wel of juist niet werkt op social media. Ik kan bedrijven dus zeker ook helpen om hun eigen social media kanalen te optimaliseren.”

Social Nomads wilt zich momenteel voornamelijk richten op bedrijven, maar de start-up is ook van plan om maandelijkse workshops te gaan organiseren voor geïnteresseerden consumenten en influencers. Lynn hoopt snel verder te kunnen uitbreiden en meer services aan te bieden door met andere influencers te gaan samenwerken. Momenteel zijn er nog niet veel gespecialiseerde social consultancies in Nederland, dus dit zou zomaar een gat in de markt kunnen zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meet Lynn from @whoisthatblonde ! While working as an influencer marketeer for Sanoma, she realised that there are still many companies that need help with their socials, which gave her the inspiration for Social Nomads! . . What’s more to tell about her? It’s better to follow her and find out for yourself:) . . #whoisthatblonde #socialnomads #meettheteam #daretobesocial

Een bericht gedeeld door Social Nomads (@social.nomads) op

Dat blijkt ook uit de opdrachten die Lynn in de afgelopen maanden heeft uitgevoerd: het bedrijf is nog niet gelanceerd maar ze heeft inmiddels al een training serie ontwikkeld voor Sanoma Nederland, verschillende workshops gegeven bij The Student Hotel en gesproken op de marketing trainingsdagen van L’Oréal en Estée Lauder.

Praktische informatie:

De website is nog in ontwikkeling, deze zal 23 september officieel worden gelanceerd, wel kan men zich al inschrijven voor de nieuwsbrief via www.social-nomads.com. Via deze nieuwsbrief zullen regelmatig de nieuwste social media weetjes worden gedeeld. Voor verdere informatie rondom de lancering kan het instagram kanaal van Social Nomads worden gevolgd (@social.nomads).

Ingezonden persberichten vallen buiten de verantwoording van de redactie.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor sponsored content en ingezonden persberichten. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen - tekst en afbeeldingen zijn[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.