SEO Worksheet download

brand
SEO Worksheet download

SEO Worksheet download

Google logo voor hoger komen in Google met SEO

Hoger komen in Google betekent dat je website meer bezoekers trekt. Als je website vervolgens ook echt de bezoekers verder helpt met hun vraag of behoefte, levert dat ook omzet op. Om hoger te komen in Google gebruik je SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

Hoe zet je SEO in?

SEO is een mix van analyseren, lezen en toepassen. Het omvat techniek, content en links en heel veel daar tussen. Voordat je echt met SEO aan de gang kunt gaan, is het belangrijk om een goede basis te hebben. Zodat je weet waarom Google waarde hecht aan links bijvoorbeeld. Of hoe je een zoekwoordonderzoek doet. Algaande leer je SEO steeds beter toe te passen. Vooral wanneer je inspanningen echte resultaten oplevert. De SEO Worksheet geeft begrippen, checklists en praktische opdrachten om zelf mee aan de gang te gaan. Voor de workshop Starten met SEO is deze worksheet het document waaruit deelnemers de workshop volgen.

Gratis SEO Worksheet download

Exclusief voor nieuwsbrieflezers stelt Bloeise deze download beschikbaar. Wil je de SEO Worksheet downloaden, dan dien je je dus aan te melden. Maar wees niet bevreesd: iedere nieuwsbrief zit boordevol interessant nieuws, echte tips en regelmatig nieuwe downloads voor Facebook, Google, contentmarketing en online marketing.


SEO worksheet download banner