The Dutch Sortlist Awards 2020: dit zijn de winnaars

brand
Sortlist marketing agency award NL

The Dutch Sortlist Awards 2020: dit zijn de winnaars

De winnaars van The Dutch Sortlist Awards 2020 zijn bekend. Sortlist reikte in een online videoreeks de prijzen uit voor de beste campagnes en prestaties van ambitieuze marketing bureaus en digital agencies in Nederland.

De vakjury, bestaande uit onder andere Han Go (Creative Director bij Go-Tan), Martine Beiten (CEO bij Ticketveiling.nl) en Thomas Slotboom (MD en Video Entrepeneur bij SollVision), constateerde dat zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de aangeleverde cases van hoog niveau was. Het gevolg hiervan was een concurrentiestrijd, die ervoor zorgde dat de keuze voor de jury niet gemakkelijk was. Zoals bij elke award kan er uiteindelijk maar één de winnaar zijn. Alhoewel, in het geval van The Dutch Sortlist Awards zijn dit er zes.

Alle winnende agencies per categorie op een rij:

  • Ecoteers – The Agency of Tomorrow
  • AGCS Works – Highest Customer Satisfaction
  • Counter Content – Most Successful Campaign
  • Wirelab – Agency Sales
  • Lizard Global – Rising Star
  • Innovative Brands – Most Creative Works Presentation

Sortlist feliciteert de winnaars van harte!


Wil je alle video’s van alle prijsuitreikingen bekijken?Je kan ze vinden op de The Dutch Sortlist Award website (link: https://blog.sortlist.nl/the-dutch-sortlist-awards-2020/).

Ingezonden persberichten vallen buiten de verantwoording van de redactie

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.