ThoKo – sponsored content

brand
ThoKo – sponsored content

ThoKo – sponsored content

Over ThoKo

ThoKo is een samenwerking tussen Thomas Lapperre, tekstenschudder en Koen Reus, handige computeraar. Koen doet de design en techniek, Thomas de teksten en marketing. We hebben allebei ons eigen bedrijf, tyCoon en Bloeise en kennen elkaar via Smeders te Den Helder.

We zetten samen sites op voor affiliate marketing: vlotjes, handig en inhoudelijk. ThoKo is een project dr bij voor ons, voor de leuk en de leer. SEO is natuurlijk belangrijk, dus doet Thomas het nodige link uitwisselen en links inkopen. Om ons marketingbudget wat te spekken en aan de vraag uit de markt wat beter te kunnen beantwoorden, hebben we nu deze pagina opgezet.

Websites ThoKo

Dit zijn de sites waar we direct of vrij snel een betaald gastblog of een link kunnen plaatsen.

Hierrr houden we de SEO-stats per site bij.

 • Onbeperkt4g.com. De beste 4G-abonnementen. Ons vlaggeschip waarmee we weten te concurreren op bijzonder interessante telecom-zoekwoorden.
 • Onbeperkt5g.nl. De eerste 5G-abonnementen. De opvolger met grote verwachtingen. De opgebouwde SEO-assets voor onbeperkt4g.com zijn hier gemakkelijk op in te zetten.
 • 4gbuitengebied.nl. 4G ipv ADSL. Het buitenkansje. Groeiende markt.
 • Bestrijders.nl. Ongediertebestrijding. Het plannetje wat nog niet wil lukken. Genoeg werk aan gehad, maar ze willen nog niet bijten.
 • Crosleyplatenspeler.nl. Het bijdehandje. Mensen zoeken nu eenmaal naar Crosley platenspelers. Mooi design, maar ze vernaggelen je platen en hebben veel problemen. Dus wijzen we graag op de nadelen en andere mogelijkheden.
 • Witgoed.nu. In ontwikkeling.

Let op: we plaatsen alleen links of gastblogs die passen bij de onderwerpen. Casino / geld lenen / dating? Past niet. Toch besteld? Dan nemen we contact op om te kijken hoe we het kunnen oplossen.

Sponsored content bij ThoKo bestellen

We houden van gemak. Jij wilt kwaliteit en waar voor je geld. Dat doen we zo:

 1. Gebruik het formulier met iDEAL. Dat is een gravity-form met Mollie gekoppeld aan MoneyBird. Je krijgt direct een bevestiging en een factuur op bedrijfsnaam. Je opdracht ligt bij ons en wij gaan voor je aan de slag.
 2. Links in tekst of aangeleverd gastblog. Checken we zsm. We kijken naar relevantie: matcht het met de site? Voor de lezer? Binnen enkele werkdagen staat het live en krijg je terugkoppeling.
 3. Tekst laten schrijven. Kies je voor het laten schrijven van een gastblog? Wij gaan voor kwaliteit, en dat waarborgen we met een vaste freelancer. Reken op een week schrijftijd, afhankelijk van drukte. Je krijgt waar nodig tussentijds update.
 4. Communicatie. Thomas is je contactpersoon, je bevindt je nu op zijn bedrijfssite. Vragen? Update? Problemen? Vraag ‘t Thomas.

Nog onzeker? Spring naar de veelgestelde vragen.

Bestel sponsored content op ThoKo sites

Let op: prijzen zijn al inclusief 21% btw.
Let op: dit zijn radioknoppen (Gravity had geen andere optie). Per ongeluk geklikt? Doe F5.


 • Sectie-einde

  Onbeperkt 4G
 • Prijs:
  60,50 €


 • Prijs:
  90,75 €


  maximaal 2 links
 • Prijs:
  90,75 €
  Prijs is inclusief btw.


  Prijs is inclusief btw.


  Prijs is inclusief btw.


  Prijs is inclusief btw.
 • 0,00 €
 • Geef per keuze aan:
  – welke URL (volledig adres)
  – welke zoekwoord (“zoekwoord”)

  Bij gastblogs laten plaatsen:
  – Plaats deze hieronder als bijlage of mail direct naar thomas@bloeise.nl als het formulier stom doet.

  Bij blogs laten schrijven:
  – Geef als bijlage of hier als toelichting je input. Bij twijfels nemen we contact met je op.

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over ThoKo

Nou, liever niet, scheelt administratieve rompslomp. Dat merk je ook in de prijs.

Meld het direct! Thomas hoort graag wat er aan scheelt en wat we kunnen doen om het te fixen. In onze ervaring, gaat feedback bijna altijd over de links.

Laat ons dat ook horen! In deze branche is het bijna altijd vluchtig eenmalig contact. Beetje feedback is fijn, kunnen we het beter doen of weten we dat we goed bezig zijn.

Ho stop. Deze links zijn uitsluitend voor SEO-doeleinden. (een do-follow link op het gewenste zoekwoord van een domein met soortgelijke content en interessante SEO-stats?) Niet voor branding of adverteren.

We gooien de link van de (nieuwe) pagina handmatig door Google Search Console en laten deze door Google indexeren.

Goede vraag! Door te helpen de pagina met jouw link hoger in Google te krijgen. Dat doe je door deze zelf te delen in je social media, nieuwsbrief en waar mogelijk zelf links naar die pagina te bouwen. Een reactie achterlaten werkt ook goed. Dit zijn allemaal signalen waarmee Google ziet: dat is relevante informatie.