Traditionele marketing: wat is het precies?

brand
Traditionele marketing: wat is het precies?

Traditionele marketing: wat is het precies?

Als bedrijf wil je de aandacht trekken om meer bezoekers naar je (web)winkel te leiden om zo meer omzet te genereren. Er zijn veel verschillende manieren om de aandacht op jouw bedrijf te vestigen. Wil je dit doen op de traditionele manier? Lees dan vooral verder!

De definitie van marketing

Marketing betekent: alle activiteiten die een bedrijf onderneemt om de verkoop van diensten of producten te bevorderen. Marketing kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, namelijk via online marketing en offline marketing. Offline marketing wordt ook wel traditionele marketing genoemd. Traditionele marketing maakt dus gebruik van offline inspanningen, terwijl online marketing gebruikmaakt van digitale internettools en media. In dit blog gaan we dieper in op traditionele marketing, oftewel offline marketing.

Traditionele marketing

Met traditionele marketing wordt bedoeld dat merkbewustzijn wordt gecreëerd door middel van traditionele marketingstrategieën, zonder het gebruik van internet. Denk hierbij aan posters, flyers, advertenties in kranten, billboards, brochures, enzovoort. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat traditionele reclame, zoals posters en flyers, beter wordt onthouden dan online reclame. Wil je opvallen met traditionele marketing? Reclamebureau Sublyme uit Eindhoven ontzorgt je compleet.

Inzetten van offline marketing

Traditionele marketing moet goed worden ingezet om vertrouwen te wekken. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve marketingmaterialen, kom je als bedrijf professioneel over en krijgen mensen meer vertrouwen in jouw bedrijf. Doe je dit niet, dan hebben jouw marketingactiviteiten weinig effect. Het is dus van belang om goed te overwegen welke materialen je inzet voor jouw campagnes.

Wanneer offline marketing op de juiste manier wordt ingezet, prikkelt deze tastbare reclame de zintuigen van de doelgroep. Dit zorgt voor betere herinnering en merkloyaliteit.

Sublyme: creatieve partner

Sublyme is een ontwerpbureau in Eindhoven dat zich bezighoudt met traditionele marketing. Het bureau is gespecialiseerd in het realiseren van de visies van klanten en kan met dit specialisme een vakkundig ontwerp neerzetten dat jouw bedrijf helpt op te vallen. Uiteraard wordt rekening gehouden met de wensen van het bedrijf en wordt goed nagedacht over hoe de gewenste boodschap het beste over te brengen is naar de doelgroep.

Van een simpele maar professionele printopdracht tot een complexe brandingcampagne; de mogelijkheden zijn eindeloos bij Sublyme:

  • Logo’s
  • Brochures
  • Werkkleding met logo
  • Posters en flyers
  • En veel meer

Posters en flyers drukken door Sublyme

Zoals eerder vermeld, worden posters en flyers beter onthouden dan bijvoorbeeld online marketingactiviteiten. Maar wat maakt ze zo onvergetelijk? Een poster is onmisbaar; wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent naar jouw bestemming en je komt een poster tegen, kun je er niet omheen. Als je bijvoorbeeld getarget wordt door online marketing op je telefoon, kun je dit uitzetten of wegvegen. Als je telefoon al uit stond, word je helemaal niet getarget, in tegenstelling tot een poster die je niet kunt negeren.

Reclamebureau Sublyme is gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve posters en flyers. Van het ontwerp tot het bedrukken, jouw visie wordt op hoogwaardig niveau omgezet naar een tastbaar product. Wil jij opvallen met jouw promotiemateriaal? Kies dan voor Sublyme.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *