Linkpartners

brand
Linkpartners

Linkpartners

Met grote regelmaat krijgen we een complimentieuze copy & paste e-mail met het verzoek of we een linkje op Bloeise.nl willen plaatsen. Onze DA is namelijk 56, TF is 24+ en onze DR is 45+. Voor 2023 bieden we nu deze mogelijkheid voor maximaal twaalf linkpartners tegen een jaarlijkse bijdrage van € 399 exclusief btw. Hiervoor krijg je op deze pagina de ruimte om jouw bedrijf, diensten en visie in maximaal 200 woorden te beschrijven, en te voorzien van één backlink, do-follow of no-follow, op elk gewenst zoekwoord. Er moet uiteraard een match zijn met de onderwerpen op Bloeise; geen casino, CBD’s, adult of BZN. Elke pagina op het Bloeise.nl domein zal worden voorzien van een link naar deze pagina via het footermenu onderin. Plaatsing uitsluitend in overleg, neem contact op om je wensen te bespreken.


Thoko.nl

Consument zijn is onderhand een fulltime job geworden. En dat vinden Thomas en Koen #stom want #welmeertedoenvandaag. Wij brengen je deals met heldere uitleg: dit is mooi, dat is stom. Klik, bestel en wij doen een dansje. De nodige dinges tussendoor om het leuk te houden. #leuk #goedgeregeld. Thoko is het overkoepelend merk voor onze niche affiliate sites.


Onbeperkt4g.com

Het stormt in onbeperkt 4G land. Onbeperkt bellen, sms’en en internetten wordt de nieuwe standaard. Mede dankzij de EU. Het aantal mobiele providers met een onbeperkt 4G abonnement neemt dan ook flink toe. Maar daarmee ook het uitzoeken. Wij van Onbeperkt 4G klaren dat klusje voor je. Wij zijn namelijk zelf ook kritische consumenten met een mening. Rare FUPs (fair use policies), vriendelijke “administratiekosten” en hoge kosten buiten het abonnement…. dit zijn typische addertjes waar wij nou op letten. Toe aan een nieuw onbeperkt 4G abonnement? Check dan Onbeperkt4g.com voor een stukje duiding op KPN, Tele2, T-Mobile, Vodafone, Robin Mobile, Telfort (stom), Ben, Simpel, Hollands Nieuwe en sinds kort ook Lebara.


4Gbuitengebied.nl

Wonen in de provincie is mooi. Grote huizen met grote tuinen, waar de mensen elkaar nog beleefd groeten en tijd hebben voor een praatje. Alleen snel internet? Dat kan een best probleem zijn. Netflixen en chillen is meer Netflix en gillen, vanwege de lag. Gelukkig zijn er oplossingen voor hande van KPN (Sneller Better Internet) en T-Mobile (4G voor Thuis Unlimited). Op onze site 4Gbuitengebied.nl leggen we de voor- en nadelen uit en doen we een vergelijking tussen de twee. We geven je ook praktische links en tips om 4G-problemen in het buitengebied op te sporen en verhelpen.


Crosleyplatenspeler.nl

De Crosley platenspeler is een van de populairste nieuwe retro platenspelers. Een leuk hebbeding dat mooi staat in je woonkamer, mobiel, stevig en handig mee te nemen. Crosley was oorspronkelijk een Amerikaanse radiofabrikant uit de jaren twintig. Het mag dan wel 21e-eeuws platenspelers produceren, maar als je tegen je vrienden zegt dat het apparaat uit de vorige eeuw stamt, zouden ze je zo geloven. Het ademt namelijk de 20e eeuw. Dat komt vooral ook door de vintage stijl van het apparaat. Qua audio hebben we er echter nog wel het nodige op aan te merken. Lees daarom onze Crosley platenspeler review.


Bestrijders.nl

Ongedierte in huis kan een ware plaag zijn. Daar kom je pas achter als het zover is, en dan is het typisch al te laat. Gelukkig kun je nog heel veel doen voordat je professionele ongediertebestrijding moet inschakelen. Op onze site Bestrijders.nl geven we je alle tips en truuks om eerst zelf het ongedierte te bestrijden.