Diensten

brand
B2B-contentdreatie-diensten-1024x275

Diensten

Bloeise is een contentmarketingbureau uit Den Helder gespecialiseerd in B2B contentcreatie. Bekijk hier onze cases. of download onze one pager ter referentie.

Contentcreatie

Je contentmarketing uitbesteden? Contentcreatie is het eerste wat bedrijven graag extern beleggen. Het schrijven van teksten die scherp, kwalitatief, SEO-vriendelijk en bovenal effectief zijn, vraagt om continue focus. Als contentcreatiebureau gericht op B2B biedt Bloeise ondersteuning in de vorm van een blogservice en het schrijven van landingspagina’s, websiteteksten, nurturemails en whitepapers.

Marketingdiensten

MarketingdienstenWe zeggen het meteen: wij zijn niet de allerbeste SEO-specialist, facebookmarketeer of nieuwsbriefmaker. Contentmarketing is ons specialisme, in marketing zijn we generalist. We hebben bijzonder veel ervaring in allerlei marketingmiddelen in diverse markten – online, direct en fysieke marketing – maar we richten ons niet uitsluitend op deze middelen. We helpen je om op een goed niveau te komen. Dat is ideaal voor kleine bedrijven of het opzetten van nieuwe kanalen. Voor het echte topniveau verwijzen we je graag door naar onze partners, net zoals zij dat doen als het om goede content gaat.

Overige diensten

Overige diensten BloeiseZoals bij ieder bedrijf, is ook onze focus aan verandering onderhevig. De specialisatie op contentmarketing kwam pas na enige jaren, bijvoorbeeld. Daarvoor presenteerden we onszelf als een algemeen online marketing bureau, en in het begin zelfs als een communicatiebureau. Meeveranderen met de klantvraag is cruciaal bij ondernemen. De volgende diensten bieden we alleen in goed overleg aan. De meeste hebben dan ook geen eigen landingspagina. Ben je geïnteresseerd? Neem dan eerst contact op:

  • Persberichten. Alleen op verzoek van bestaande klanten.
  • Persbezoeken. Een evenement of congres bijwonen kost véél tijd, en moet dus meer opleveren dan een gratis toegangskaartje.
  • Workshops. Gericht op online marketing & social media, SEO en SEA, Facebookmarketing of de Nieuwe consument. Altijd op locatie.
  • Social media content. We zijn van mening dat een bedrijf zichzelf het beste kent en dus ook de beste content bedenkt.
  • MailChimp voor nieuwsbrieven. Voor meerdere kleine partijen opgezet.

Overige activiteiten

Ondernemen betekent uitproberen en nieuwe omzetstromen creëren. De volgende activiteiten bieden we niet aan al onze websitebezoekers aan, maar geven wel een beeld van wat we nog meer doen:

  • ThoKo. Thomas van Bloeise en Koen van TyCoon bedenken websites en zetten die op voor affiliate marketing en SEO. Dit zijn o.a. Onbeperkt4g.com, Onbeperkt5g.nl, bestrijders.nl, 4gbuitengebied.nl, crosleyplatenspeler.nl.
  • Sponsored content. Bloeise.nl schrijft en publiceert content met SEO-links voor adverteerders. Dat gebeurt rechtstreeks, en via platforms zoals Hulc.nl, Linkpizza, Blogbrains, ALLthewayUP en Juulr.