Diensten

Je bedrijf online laten groeien.  Daarvoor heb je kennis, middelen en content nodig. En daar helpt Bloeise mee. 

Kennis

Whitepaper omnichannel big data en crowdeconomy

Op Bloeise.nl vindt je veel informatie over online marketing en sociale media. Blogs die ik voor Emerce en Dutchcowboys heb geschreven, gastblogs en complete uitwerkingen van bepaalde functionaliteiten zoals Google Webmaster Tools.  De eerste Blik op de Toekomst whitepaper is nu beschikbaar:  Omnichannel, Big Data en Crowdeconomy.

Workshops  & sparring

Daarnaast kun je Online Marketing workshops boeken: standaard workshops gegeven elk kwartaal in De Helderse Vallei workshops speciaal voor jouw bedrijf: op maat en op de zaak. Bekijk daarvoor Workshop online Marketing en Sociale Media en SEO en SEA Workshop voor de precieze mogelijkheden. Heb je juist behoefte aan feedback, sparren en een-op-een contact? Bloeise kan je ook coaching op je baan of taak. Neem voor specifieke presentaties of coaching graag direct even contact op.

Middelen

Mailchimp handleidingGoogle Webmaster Tools

Bloeise maakt gratis handleidingen beschikbaar

Als bedrijf heb je middelen nodig om een relatie te onderhouden met je klanten en reclame te voeren. Bloeise helpt je graag op weg, met de  gratis handleidingen: Social Media Startersgids en E-mailmarketing met Mailchimp. Bekijk ook de uitleg over Google Webmaster Tools. Het is een kwestie van tijd en focus om een nieuw middel te leren kennen, in de vingers te krijgen en strategisch toe te passen. Bloeise is ook beschikbaar als freelance online marketeer, neem contact op voor de mogelijkheden.

Analyse Website en Middelen

Soms wil je als bedrijf gewoon snel goed op weg. Bloeise helpt met een Website analyse en een Middelen analyse. Met een website analyse krijg je een volledige SEO uitwerking van jouw website om direct zelf op te pakken. De Middelen analyse is voor grotere organisaties: het geeft feedback op de tone of voice, uitstraling, identiteit en vele praktische handvatten om de marketing en communicatiemix te verfrissen.

Facebook zakelijk inzetten

Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze Facebook succesvol als zakelijk middel kunnen inzetten. Heeft het nog wel zin met het teruglopende organisch bereik? Bloeise helpt u graag verder met de juiste toepassing van Facebook voor uw bedrijf.

Content

Dutch Cowboys logo  Emerce blogger
Bloeise blogt voor Dutchcowboys en Emerce

Je staat niet stil en jouw bedrijf ook niet. Om in de mindset van je relaties, klanten en potentiële klanten te blijven, heb je content nodig. Content waarmee je je profileert als kennisspecialist. Content waarmee je een persoonlijk gezicht laat zien dat gunnen stimuleert. En content waarmee je scoort: e-mailadressen, leads, aanvragen, offertes en omzet. Deze tak van sport heet contentmarketing en hier blog ik regelmatig over. Daarnaast begeleid ik aankomende bloggers met het leerprogramma bloggen.

Website onderhoud en Blogservice

Bloeise helpt met de inzet van contentmarketing door haar diensten: Website onderhoud en Blogservice. Bloeise biedt kwalitatieve content met regelmaat, afgestemd op jouw product of dienst, doelgroep en koopproces. Voor reclame- en marketingbureaus is Bloeise een flexibele professional die snel in te schakelen is voor een klant: persberichten, websiteteksten en brochures.