Cases

brand
Wat kost een tekstschrijver

Cases

Toon mij alle cases voor: In
Ternair logo
Marketing, Media & Events Blogservice

Zo zet je marketing automation in 2021 succesvol in

De versnelling van digitale transformatie door de coronacrisis brengt bij veel bedrijven marketing automation hoog op de agenda. Het belooft immers dat je meer kunt doen met minder mensen, je klantdata slim kunt inzetten en doorlopend je marketing verbeteren. Maar marketing automation in de praktijk brengen gaat veel verder dan alleen nieuwe tooling implementeren. Hier lees je hoe je marketing automation in 2021 succesvol inzet.

Lees het blog op Ternair.com
Ternair logo
(semi)-overheid & NGO's Customer case

Zo maakt VluchtelingenWerk het multichannel fondsen werven succesvol

Twee jaar geleden koos VluchtelingenWerk voor een nieuwe strategie en tooling voor fondsenwerving. Ternair leverde Ternair Marketing Cloud als oplossing en hielp bij de inrichting. Daarmee wordt data ontsloten, efficiënter en flexibeler gecommuniceerd en groeien de campagnes met de bijbehorende resultaten.

Fondsenwerving lijkt veel op traditionele marketing. Het grote verschil zit in het uiteindelijk leveren van een product, dat bij goede doelen niet fysiek is. Fondsenwerving gaat om het mogelijk maken om voor een ander iets goeds te doen”, vertelt Simone Willemse, senior fondsenwerver bij VluchtelingenWerk. “Veel mensen willen graag helpen, maar weten niet precies hoe.”

 

Lees het blog op Ternair.com
Booming-logo_
Digitaal bureau Ghostwriting

Zo lift je alsnog mee met Amazon Prime Day

Deze maand gaat Amazon Prime Day van start. Het koopjesfestijn pakt ook dit jaar groots uit. Als internationaal retailmoment biedt het allerlei kansen aan Nederlandse retailers. Oók wanneer je denkt dat het al te laat is, of wanneer je nog niet actief bent op Amazon.

De exacte datum werd lange tijd door Amazon geheim gehouden, maar is inmiddels bekend: Amazon Prime Day is dit jaar op 21 en 22 juni. Ondanks dat het online shopping event Prime “Day” heet, lopen de Prime Day-deals tot ver in de week door. Alleen met een Amazon Prime-abonnement kunnen consumenten deze grote kortingen pakken op producten van Amazon zelf en sellers op Amazon.

Lees het blog op Emerce.nl
adgoji logo
Marketing, Media & Events Whitepapers

Zo kies je de beste oplossing voor jouw Marketing & Digital Advertising

Technologie maakt innovatieve marketing mogelijk waarmee je je klanten nog beter bereikt, verleidt en bindt. Maar er valt veel te kiezen bij de invulling van je marketing & digital advertising. Voor het innoveren van marketing is er vaak een grote omslag nodig. Het huidige scenario past niet bij de huidige situatie en doelstellingen, of je wilt aan de slag met een digitale oplossing waarmee je bepaalde problemen goed oplost.

Outsourcing van marketing & digital advertising lijkt in veel gevallen een efficiënte oplossing. Maar ook die partijen moeten aangestuurd worden en onderling kunnen samenwerken om jouw bedrijf te ondersteunen. Welk scenario je ook kiest, het heeft impact op de organisatiestructuur en de klantrelatie.

Lees de whitepaper op Emerce.nl
Sanoma logo
Marketing, Media & Events Ghostwriting

Zo haal je meer uit je mediabudget

Adverteerders zijn druk bezig met het verzamelen van eigen data, bijvoorbeeld via een app of loyaliteitsprogramma. Met data kun je efficiënter adverteren, is de gedachte. Maar in de praktijk blijkt de inzet van data nog lastig. Met deze best practices uit drie Sanoma FMCG-cases laten we zien hoe je data slim gebruikt om effectiever te adverteren.

Lees het blog op Emerce.nl
Optimizely logo
ICT & sofware Ghostwriting

Zo bouw je een test and learn culture

Klantverwachtingen veranderen zo snel dat je als bedrijf niet meer kunt vertrouwen op meningen en onderbuikgevoel. Dat vraagt om een bedrijfscultuur waarin data verzamelen, ideeën testen en continu optimaliseren de norm zijn. Oftewel een test and learn culture, essentieel voor bedrijven om te overleven in de digitale wereld van nu.

Lees het blog op Emerce.nl
Logo ontwikkelingsbedrijf NHN
(semi)-overheid & NGO's Blogservice

Zo bouw je de businesscase van duurzame energie

De provincie Noord-Holland maakt vanaf medio april 2,5 miljoen subsidie beschikbaar voor collectieve energiemaatregelen. Het doel: verduurzaming aanjagen om de lokale economie te steunen. Bij veel bedrijven staat verduurzaming namelijk nog laag op de agenda en dat is zonde, want de business case kent vaak een bijzonder snelle terugverdientijd.

Lees het blog op NHN.nl
Admincontrol logo
Financiële sector Ghostwriting

Zo bereid je je voor op een due diligence bij een overname of fusie

Elke fusie en bedrijfsovername begint met een kop koffie. Vind je voldoende basis om verder te praten? Dan komen de informatiestromen op gang die leiden tot een cruciaal moment: due diligence. Hoe bereid je je hier goed op voor? En hoe zorg je voor een soepele route naar dat moment?

Het aantal overnames en consolidaties van digitale bureaus groeit momenteel, zoals recent in een Emerce Connect-sessie werd besproken. Projecten worden groter, maar de bureaus groeien niet evenredig mee en missen zo kansen, zo is een van de conclusies. Mergers & Acquisitions (M&A) spelen echter in alle denkbare sectoren: bedrijven kunnen jaar over jaar autonoom groeien tot ze op een bepaald moment tegen hun grenzen aanlopen.

Lees het blog op Emerce.nl
Label A Logo
Financiële sector Customer case

Zelf is een persoonlijk self service-platform voor startende en oriënterende zzp-ers

Als oriënterende ondernemer raak je al snel overweldigd van alle informatie die online beschikbaar is — geen lekkere start van je nieuwe business. Daar wilde Nationale Nederlanden (NN) verandering in brengen. Met Label A als tech-partner lanceerden ze Zelf.app waarmee zzp’ers direct grip krijgen op al hun zakelijke taken.

Bekijk de customer case op Labela.nl
Rabobank logo
Financiële sector Customer case

Wouter Stokkel (Rabobank) over open banking: ‘De klant drempelloos bedienen, waar deze ook is’

Het inzien van je betalingsverkeer of je factuur voorzien van een betaalverzoek, direct vanuit je eigen boekhoudpakket. Zomaar wat voorbeelden van hoe open banking nu al zorgt voor een verschuiving van kanaal voor zakelijke rekeninghouders. Maar open banking gaat veel verder dan je bankgegevens inzien of betalingen doen via derden, vertelt Wouter Stokkel, Lead Product Owner Banking-as-a-Service bij Rabobank.

Bekijk de customer case op Emerce.nl
Dept agency logo
Digitaal bureau Ghostwriting

Winning the war for tech talent with culture

Every organisation wants to grow and accelerate digitally. The question often asked at C-level is: how can we move faster? Technology and the market are not so much the problem, it’s the shortage of talent. Although the term the war for talent stems from 1997, it has never been more relevant as of today. The underlying crux: it’s a shortage of the right culture to attract talent.

Lees het blog op Deptagency.com
Werken bij SASbv
ICT & sofware Websiteteksten

Werken bij SASbv

Kom werken aan projecten die ertoe doen
Wel eens gehoord van Entertainment City Riyad? Of, dichter bij huis, het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam? Of, nóg dichterbij, SkagaVenture in Schagen, onze eigen, waanzinnige kartbaan? Het is een kleine greep uit onze projectvoorbeelden. In en buiten Nederland spelen we een sleutelrol in de realisatie van staal- en bouwconstructies die ertoe doen. We dragen voor klanten van naam en faam bij aan projecten om trots op te zijn. Je bent er volledig bij betrokken, van de eerste lijnen in de 3D-module op je beeldscherm tot de oplevering. Alles wat je bij ons bedenkt en berekent is uiteindelijk zichtbaar!

Bekijk de werken-bij-pagina op SASbv.nl
Logo ontwikkelingsbedrijf NHN
(semi)-overheid & NGO's Blogservice

Van startup naar scale-up: zo groei je succesvol door met je bedrijf

Het opschalen van je startup is ontzettend spannend om te realiseren. Je maakt van je innovatief business idee een bedrijf met bestaansrecht dat groeit en bloeit. De opschaalfase kent ook bijzonder veel valkuilen: slechts 10% van de startups komt in de fase scale-up. Hoe breng je je bedrijf tot volle bloei?

Ondanks corona waren er vorige jaar meer starters dan stoppers bij de Kamer van Koophandel. Een crisis biedt immers ook nieuwe kansen. Startups zijn belangrijk voor onze economische toekomst, maar zijn pas het begin van het verhaal. Het zijn de scale-ups die de economie echt aan de gang houden en zorgen voor de meeste banen.

Lees het blog op NHN.nl
QS Solutions
ICT & sofware Blogservice

Van digitaal communiceren naar digitaal vergaderen

Vergaderen gebeurt steeds vaker digitaal dankzij de standaard aanwezigheid van Microsoft Teams in Office 365. Met een paar klikken haal je iedereen online bij elkaar. Maar dat is vooral handig voor een informele, korte vergadering, voor snel werkoverleg. Formele vergaderingen vragen om meer structuur en aansluiting op de werkprocessen. Hoe doe je die digitaal?

Lees het blog op qssolutions.nl
Logo ontwikkelingsbedrijf NHN
(semi)-overheid & NGO's Blogservice

Toerisme in NHN krijgt extra boost

Toeristische ondernemers in de regio Noord-Holland Noord die hun aanbod willen verbeteren staan zeker niet alleen. Maar door de grote uitdagingen die ermee gepaard kunnen gaan, kan dat soms wel zo voelen. Een speciale Taskforce is nu in het leven geroepen om ondernemers, provincie, gemeenten en organisaties samen te brengen om verblijfsrecreatie in NHN te versterken en verbeteren.

Lees het blog op NHN.nl