Partners

brand
ondernemen

Partners

“No man is an island.”

Bloeise werkt op allerlei manieren samen met andere partijen.

 

BlossomYourContent is ons Bulgaarse zusterbedrijf dat alle SEO-gerelateerde opdrachten doet, in handen van Lilyana Lapperre. Deze werkzaamheden zijn vaak internationaal, waarvoor een BV met een accountant beter past. In de SEO webshop kun je sponsored content en partnerlinks bestellen op meer dan 130+ websites, of een linkbuilding abonnement afnemen voor maandelijks nieuwe links.

De man achter Tycoon Media is Koen Reus, waarmee Thomas sinds 2015 samenwerkt aan de affiliate site Onbeperkt4g.com. Koen doet de techniek, Thomas de teksten en linkbuilding. Tezamen levert dat bijdehande websites op waar consumenten de addertjes onder het gras leren en vakkundig worden doorverwezen via een affiliate link naar onze partners. Benieuwd naar deze sites? Ze staan opgesomd op Linkpartners.

 

Het punt met linkbuilding via linkruil? Je moet al die linkjes ook voor je partners plaatsen. Boel gedoe als je 20x een site moet openen, partnerpagina aanpassen, linkje met anchore plaatsen, opslaan. Daarvoor bedacht Michael Lups de tool: Lups Online Netwerk. Copy/paste tabel met wensen, of upload hele .csv met honderden links. Klik klik, geplaatst. Thomas haakte aan voor de marketing en SEO Flow werd geboren. Lees hier meer over deze handige SEO-tool voor het stroomlijnen van je linkbuilding of bezoek direct de website hier.

Depositphotos

De juiste afbeelding bij een artikel helpt het verhaal beter vertellen. We gebruikten altijd de rechtenvrije afbeeldingen van Pexels, Unsplash en Pixabay. Maar de echte goede foto’s zitten daar toch achter een betaald abonnement. Dus toen Depositophotos.com ons benaderde met een voorstel tot kostenvrij samenwerken, spitsen we de oren. Naar eigen zeggen is Depositophotos.com een marktplaats voor stockcontent met meer dan 275 miljoen royaltyvrije afbeeldingen, video’s en audiobestanden. En inderdaad: voor veelvoorkomende onderwerpen hebben ze meer dan genoeg keuze in toepasbare foto’s. Bovendien bieden ze ook allerlei gratis tools zoals een logomaker en BGremower. Per februari 2024 werken we samen.