E-mailmarketing met MailChimp handleiding (NL)

brand
E-mailmarketing met MailChimp handleiding (NL)

E-mailmarketing met MailChimp handleiding (NL)

Mailchimp handleiding

Je hebt het wellicht al eens gehoord: e-mails zijn ouderwets en uit en sociale media is hartstikke in. Je zou je als bedrijf moeten focussen op likes, volgers en abonnees. Maar hoe registreert iedereen zich op sociale media? Hoe wordt je geïnformeerd dat je je meterstanden weer op mag geven? Welk digitaal kanaal kijk je altijd even na? Inderdaad: e-mail.

Waarom e-mailmarketing?

E-mail verplaatst het gesprek over jouw bedrijf naar een meer persoonlijke omgeving: de inbox. E-mail marketing zorgt voor verkeer naar je website, geeft de meest directe vertaling van conversie naar verkoop en is een uitstekend middel om je klanten aan je te binden. De inhoud van de e-mail kun je variëren per ontvanger en het succes van e-mail is gemakkelijk te meten. En het is zakelijker dan een Twitter of Facebook.

Waarom MailChimp?

  • GRATIS tot 2000 mailadressen per maand;
  • Uitermate gebruikersvriendelijk;
  • Inclusief AB-testen en marketing automation;
  • Mooie analyse en rapportage achteraf;
  • Integratie met Facebook, Twitter, WordPress en vele plugins.

Meld je aan voor de Bloeise Nieuwsbrief en ontvang direct de Nederlandstalige MailChimp Handleiding:

DOWNLOAD: E-mailmarketing met MailChimp

Alles wat je nodig hebt voor je eigen gratis nieuwsbrief

Download e-mailmarketing handleiding mailchimp

Deze gratis  Nederlandse MailChimp handleiding is bedoeld als praktische handleiding voor kleine bedrijven en organisaties met niet meer dan 2000 nieuwsbrieflezers per maand.  Je vindt praktische tips, uitleg en voorbeelden in deze handleiding. MailChimp is gratis en biedt genoeg mogelijkheden. Je leert hoe je MailChimp in zet voor je nieuwsbrief. bloeise.nl biedt als vervolgstap het periodiek schrijven van content voor de website en nieuwsbrief.
Bloeise helpt bedrijven met het optimaal inzetten van MailChimp als marketingmiddel.