4 producten die moeilijk te versturen zijn én de oplossing hiervoor

brand
4 producten die moeilijk te versturen zijn én de oplossing hiervoor

4 producten die moeilijk te versturen zijn én de oplossing hiervoor

Online webshops zijn tegenwoordig erg populair. Bijna alles wat je je kunt bedenken is op het internet wel te koop! Toch zijn sommige producten makkelijker te versturen dan andere producten. Niet-breekbare producten zoals kleding stop je in een verzendzak en klaar is Kees. In deze blog bespreken we vier producten die moeilijk te versturen zijn en op welke manier ze tóch altijd veilig bij de klant aankomen. 

Wijnflessen

Een wijntje is natuurlijk erg leuk om te ontvangen, maar lastiger om te versturen. Zo’n fles is ontzettend breekbaar en je wilt voorkomen dat jouw klant een hoop scherven ontvangt. Hoe kun je dit nou het beste doen? Met een speciale wijnverzenddoos! Wijnverzenddozen zijn speciaal gemaakt voor de vorm van een fles en zijn voorzien van een dubbele laag karton. De fles kan hierdoor tijdens verzending niet gaan schuiven, én het dubbele golfkarton dient als extra buffer. Er zijn zelfs wijnverzenddozen waarmee je meerdere flessen tegelijk kunt versturen. 

Langwerpige producten 

Tafelpoten, posters, vishengels: allemaal langwerpige producten. Om langwerpige producten te versturen kun je een normale doos gebruiken en het voorwerp hier diagonaal inleggen. Het nadeel hiervan is dat je een erg grote doos nodig hebt en veel loze ruimte overhoudt. Dit moet je allemaal opvullen met opvulmateriaal zodat je product niet gaat schuiven. Niet handig dus! Maar wat is dan wel handig? Bij Rotimshop verkopen ze verzendkokers in verschillende formaten. Hier schuif je producten makkelijk in en je hebt geen opvulmateriaal nodig. Doordat de kokers vierkant zijn kun je ze makkelijk stapelen tijdens het transport en rollen ze niet weg. 

Elektronische producten 

Elektronische producten hebben niet per se een moeilijke vorm, zoals de langwerpige producten en de wijnflessen. Wél zijn elektronische producten erg breekbaar. De kleinste krasjes op dit soort producten zijn zo gemaakt. Om krasjes en andere beschadigingen te  voorkomen, kun je elektronische producten het beste versturen in een fixeerverpakking. In zo’n verpakking ligt het product, bijvoorbeeld, een laptop vast in de doos en wordt het beschermd door bijvoorbeeld een extra laag plastic. 

Zware producten zoals meubels

Meubels verzenden

Zware en grote producten zoals meubels passen natuurlijk niet zomaar in een verzenddoos. Meubels kun je het beste met een palletverzending versturen. Zorg dat je het product dan goed beschermt tegen stof en beschadigingen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met transparant of zwart wikkelfolie. 

 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *