Alles over mobiele pinautomaten

brand
Mobiele pinautomaten wel zo handig

Alles over mobiele pinautomaten

Tegenwoordig zijn mobiele pinautomaten populair bij ondernemers. Heb je nog geen mobiele pinautomaat, maar wil je er graag een bestellen? Lees dan eerst dit artikel door, want we vertellen je alles over mobiele pinautomaten.


Hoe werken mobiele pinautomaten precies?

De naam geeft eigenlijk al aan wat een mobiel pinautomaat precies is. Het is namelijk een pinapparaat dat je mee kunt nemen naar verschillende plaatsen, zoals op de camping, de haven of op het terras. Standaard pinautomaten werken met een stroomverbinding en mobiele pinautomaten met batterijen of accu’s.

Voor wie zijn ze geschikt?

Mobiele pinautomaten zijn vooral geschikt voor ondernemers die veel op pad zijn. Misschien ben je bijvoorbeeld een zelfstandige loodgieter en kom je bij veel klanten thuis. Het is dan handig om ze na de klus te laten betalen via een pinautomaat. Je hoeft dan geen contant wisselgeld mee te nemen. Ook is het handig voor ondernemers die regelmatig op een markt of braderie staan. Op dergelijke plaatsen heb je geen stroom en het is dan handig om een pinautomaat bij je te hebben. Ook op de markt betalen steeds meer mensen met de pinpas.

De prijs van zo’n mobiel pinapparaat

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Er zijn immers meerdere bedrijven die mobiele pinautomaten verkopen en ze hanteren allemaal andere tarieven. We kunnen wel iets zeggen over de algehele opbouw van de kosten. Allereerst ben je geld kwijt aan de aanschaf van het pinapparaat. Bij de meeste aanbieders kost een pinapparaat enkele tientjes. Ook per transactie moet je een bedrag betalen. Doorgaans is dit een percentage van het algehele transactiebedrag. Vaak moet je ook nog een speciaal abonnement afsluiten.

welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Betalen met smartwatch

Je kunt een pinautomaat huren of kopen. Heb je een pinautomaat slechts voor een korte periode nodig? Wil je het apparaat bijvoorbeeld gebruiken voor een festival of een beurs? Dan kun je beter een pinautomaat huren, want het is dan zonde om een abonnement af te sluiten. Wil je het pinautomaat voor een lange periode gebruiken? Dan is het aankopen van een pinautomaat verstandig.

De beste keuze voor je bedrijf

We gaven eerder in dit artikel al aan dat verschillende bedrijven pinautomaten verkopen. Maar welke aanbieder past dan het beste bij je onderneming?

  • Pinautomaten voor starters
    Ben je onlangs begonnen als ondernemer? Dan adviseren we een speciaal pinautomaat voor starters. Een pinautomaat voor starters is geschikt voor kleine transactiebedragen. Je zit dan niet gebonden aan een contract en de transactiekosten liggen relatief laag.
  • Pinautomaten voor buitenlandse transacties
    Doe je als ondernemer zaken met buitenlandse klanten? Ga je bijvoorbeeld vaak op zakenreis of doe je zaken met mensen die niet woonachtig zijn in Nederland? Dan moet het pinapparaat ook buitenlandse pinpassen accepteren. Er zijn speciale bedrijven die pinapparaten voor buitenlandse transacties verkopen.
  • Pinautomaten voor grotere bedragen
    Verkoop je als ondernemer dure producten? Ga dan voor een speciale aanbieder die de focus legt op grotere pinbedragen. Gemiddeld gezien liggen de transactiekosten lager bij dergelijke aanbieders.

Gemakkelijk betaald op locatie

Gemakkelijk betalen

Mobiele pinautomaten passen helemaal bij deze tijd. Als ondernemer heb je de keuze uit verschillende aanbieders. Hopelijk heeft dit artikel je nieuwe inzichten gegeven en weet je nu de juiste keuze te maken.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *