typemachine. Wat zijn de verschillen tussen tekstschrijvers en seo-schrijvers

Blogservice

Je bent overtuigd waarom je als bedrijf moet bloggen: goed voor je Google vindbaarheid, je profileert jezelf als kennisspecialist, het zorgt voor meer conversie… maar dan is de vraag: hoe doe je dat precies?

beginnen met bloggen

De kunst van het bloggen

Ieder bedrijf is anders: bloggen voor consumenten (B2C) is al heel iets anders dan voor bedrijven. (B2B). De ene klant wordt graag getutoyeerd, terwijl zelfs actief taalgebruik een andere klant kan afschrikken. En hoe speel je in op het koopproces? Iedereen kan schrijven. Maar het overbrengen van kennis, emotie of actie met tekst naar een specifieke doelgroep in een specifieke fase, dat is een vak apart. En of je nu in de B2C of B2B markt zit, het blijft H2H: van mens tot mens.

Bloggen voor uw bedrijf

Blogdienst op maat

Wanneer je doelgroep en doelstellingen duidelijk op papier staan, is de volgende stap een strategie opzetten. Hoe vaak? Met welke onderwerpen? Wat wordt de follow-up of call to action? Hoe promoot je de blogs verder? En welke keywords verwerk je op welke manier? Bloeise helpt je graag met die invulling en de uitvoering met een blogservice op maat. Persoonlijke begeleiding en redactie is uiteraard mogelijk.

Ghostwriter for hire

Zeker bij grotere bedrijven is de afzender van belang: daaruit straalt expertise en thoughtleadership. Alleen niet iedere manager of CEO heeft naast management- en leiderschapseigenschappen ook nog eens een scherpe pen. Terwijl je publiek dat wel van je verwacht: je komt niet weg met spel- en grammaticafouten of kromme redeneringen. Slechte teksten zijn slecht voor je reputatie en je merk. Een ghostwriter ondersteunt met het vertalen van de visie naar tekst. Ideëen krijgen een heldere vorm. Bloeise is ook als ghostwriter in te schakelen.

Dutch Cowboys logoEmerce bloggerBloeise  blogt oa voor Dutchcowboys en Emerce: B2B gericht op innovatie en online marketing.  Daarnaast blogt Bloeise als Ghostwriter voor verscheidene IT-bedrijven. 

Blogservice

Vul het formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact op voor een vervolg.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.