Linkbuilding abonnement

brand
Linkbuilding abonnement

Linkbuilding abonnement

Linkbuilding abonnementen voor meer Google-verkeer

Meer omzet krijg je door meer kwalitatieve bezoekers op je website. Om hoger te komen in Google dan je concurrenten, heeft je website drie zaken nodig: goede techniek, content en inkomende links. Voor de topposities in de zoekresultaten kijkt Google naar de kwaliteit van de inkomende links. Het geheel aan links moet ook ‘natuurlijk’ ogen en niet alleen maar de gewenste zoekwoorden bevatten. Het bouwen van deze links, linkbuilding, dat is een vak apart. Daarom biedt Bloeise linkbuilding-abonnementen: maandelijks werken we aan het verbeteren van jouw Google-posities. Je krijgt elke maand een rapportage met de resultaten.

Weten wat linkbuilding voor jouw site kan doen?

Growth hacking: pijlen op een weg

Bedrijven kiezen voor het uitbesteden van hun linkbuilding omdat er veel kennis en ervaring voor nodig is. Vooral wanneer er veel concurrentie is op bepaalde zoekwoorden wordt het lastiger om waardevolle inkomende links te creëren. Linkbuilding heeft tijd nodig. Daarom hanteren wij een minimale looptijd van drie maanden.

 

Geen idee hoe SEO werkt of waarom je site links nodig hebt?
B2B_blogger_Thomas_Lapperre_BloeisePlan direct een gratis SEO-consult

Thomas Lapperre, online marketeer

Bloeise biedt linkbuildingdiensten aan in pakketten of op maat.  Het startpakket is om rustig en gestaag je aanwezigheid in Google op te bouwen. Ons standaardpakket is bedoeld voor het mkb, en webshops en grotere bedrijven kiezen eerder het uitgebreide pakket. We beginnen met te kijken waar je wilt staan in Google, en welke pagina’s voor jou belangrijk zijn. Dan kijken we vervolgens hoe we je daar krijgen. Zie de volgende case om te zien wat dat oplevert.

Case: ongediertebestrijding

Van bijna 0 naar 200 bezoekers per dag in 3 maanden

Voor een site gespecialiseerd in ongediertebestrijding pasten we een mix toe van content en backlinks. Met een zoekwoordenonderzoek vonden we welke zoekwoorden interessant waren voor de site. Daarmee maakten we waardevolle teksten gericht op bezoekers, die we vervolgens met gerichte backlinks direct hoog in Google krijgen.

Linkbuilding abonnement voor mkb - voorbeeld

 Bron: Google Search Console

Daarmee verhoogden we ook de CTR in Google en de gemiddelde positie. De site heeft een CTR van ruim boven de 5%. Dat betekent dat gebruikers van Google snel doorklikken op de resultaten van de website.

Wanneer is linkbuilding jouw volgende stap?

 • Als je weinig organisch zoekverkeer op je website krijgt
 • Je posities in Google begint te verliezen
 • Nieuwe concurrenten jouw website in Google wegdrukken
 • Je alleen met adverteren verkeer op je website krijgt
 • Je afhankelijk bent van Google voor je omzet
 • Je de techniek en online SEO al op orde hebt.

Ieder zijn ding. Laat linkbuilding over aan de linkbuilding experts. Je kunt je weer op je business richten terwijl wij er hard aan werken om je website hoger in Google te krijgen. Een hogere positie levert meer bezoekers en dus meer omzet op.

Thomas Lapperre
"Niet iedere link naar je website is even waardevol. Focus op je eigen branche en koop nooit zo maar een lading links waarvan je eigenlijk niets weet"

Linkbuilding-abonnementen

Exclusief 21% btw.  Na je aanmelding nemen we telefonisch contact met je op. Pas na definief akkoord beginnen we met het bouwen van links voor jouw site. Facturatie is maandelijks, minimale looptijd is drie maanden vanwege de investering in tijd die we doen om op te starten. Bedragen zijn per site, afspraken op maat zijn ook mogelijk. Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

+ 25 links per maand

+ 1 artikel geplaatst met 2 backlinks

+ Maandelijkse rapportage

+ Branches in overleg

+ 40 links per maand

+ 2 artikelen geplaatst met 2 backlinks

+ Maandelijkse rapportage

+ Branches in overleg

+ tussen de 15 en 40 links per maand

+ tussen de 1 en 6 artikelen met 2 backlinks

+ Extra sponsored content in overleg

+ maandelijkse rapportage

+ branches in overleg

Deze SEO-diensten kunnen we je op maat bieden:

 • Sponsored content plaatsingen. Selecteren. Benaderen. Prijzen afstemmen. Gebruikmaken van leuke aanbiedingen.
 • Zoekwoordenonderzoek. Als basis voor de navigatie van een nieuwe site, voor de portfolio of een contentplan.
 • Website analyseVoldoet je site aan de standaarden van Google? Werkt deze prettig voor de gebruiker? Onze website analyse brengt aandachtpunten voor de websitebouwer en marketeer helder in kaart.
 • Linkbuilding. Waar sta je en waar wil je heen? Elke maand bouwen we relevante en kwalitatieve links waarmee jouw website beter scoort in Google.
 • Blogservice. Elke maand, week of zelfs per dag een SEO-geoptimaliseerd blog dat je lezers én Google aanspreekt.

Maandelijks links laten bouwen en automatisch groeien in je Google-verkeer?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over linkbuilding uitbesteden

Met een linkbuildingpakket heb je vaste kosten en weet je precies wat je maandelijks kwijt bent. Door onze brede portfolio en slimme automatisering kunnen wij scherpe prijzen bieden.

Dat verschilt per site en klant. Zit je in een niche, zoals een schoonmaakbedrijf in Alkmaar bijvoorbeeld, dan zul je snel effect zien in meer vertoningen, klikken, hogere posities en CTR. Zit je echter in een concurrerende markt, zoals bijvoorbeeld hotels in Amsterdam, dan zul je al veel aan SEO moeten doen om überhaupt zichtbaar te blijven in de zoekmachines. Boek de gratis SEO-consult voor een indicatie.

Google ziet links naar jouw website als stemmen. Hoe meer kwalitatieve links naar jouw websitepagina’s wijzen, des hoger Google de relevantie ervan inschat wanneer iemand met gerelateerde zoektermen zoekt. Sta je hoog in Google, dan neemt het organisch verkeer naar je site toe. Blijft je conversie naar contact, een aanvraag of een aankoop gelijk, dan stijgt je omzet.

Veel websites zijn verouderd. Dat heeft gevolgen voor de techniek, waar Google een steeds hogere eis aan stelt. Een website anno nu moet mobielvriendelijk zijn, veilig (HTTPS) en enige snelheid hebben. Is je website niet geschikt voor mobiel, dan mis je gemiddeld 50% van al het zoekverkeer. Google zal bij technische gebreken je site minder hoog in de zoekresultaten plaatsen, omdat het Google uiteindelijk gaat om een optimale gebruikerservaring. Boek de gratis SEO-consult om te horen wat er aan jouw site echt nodig is.

Wij kunnen het regelmatig plaatsen van nieuwe content sterk aanraden. Niet alleen kom je hier direct vaker en hoger mee in Google, je schotelt je terugkerende bezoekers bovendien verse content voor. In de regel komen bezoekers vaker terug dan je in Google Analytics terugziet, vanwege het gebruik van verschillende devices en omdat cookies steeds vaker en sneller worden verwijderd. Interesse in regelmatige content? Check dan onze blogservice.

Absoluut. Maar die zijn ook fors duurder om te realiseren. Voor branches met relatief weinig concurrentie werken startpaginalinks en partnerlinks nog goed. Heb je meer concurrentie? Dan is het verstandig om meer op gastblogs te richten en vervolgens op sponsored content plaatsingen.

Weet je nog niet precies waar je SEO-behoeften liggen? Boek dan nu jouw gratis SEO-consult

Bloeise

 • Wat heb je nodig om meer verkeer naar je website te realiseren via Google?
  Thomas vertelt het je in 30 minuten. Voor ieder bedrijf met een website die meer klikken nodig heeft. Je leert meteen wat er voor jouw website de beste volgende stap is om meer verkeer te krijgen.
 • Thomas heeft vele sites op goede posities in Google geholpen
 • Hij geeft je waardevolle tips waarmee je direct verder kunt
 • En hij legt je ook uit hoe je je concurrenten op Google voor blijft.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek met Thomas.

Thomas Lapperre

Ik hoor graag van je: Wat wil je precies bereiken? Welke kansen zie je? Waar loop je tegenaan?
Ik vertel je graag: Hoe je dat bereikt. Hoe je die kansen pakt. Hoe je die problemen oplost.  
Plan direct een afspraak in mijn agenda of stuur een bericht – Tot snel! – Thomas