SEO Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Waarom zou je linkbuilding uitbesteden? Meer omzet krijg je door meer bezoekers. Om hoger te komen in Google heeft je website inkomende links nodig. Voor de topposities in de zoekresultaten kijkt Google naar de kwaliteit van de inkomende links. Het geheel aan links moet ook ‘natuurlijk’ ogen en niet alleen maar de gewenste zoekwoorden bevatten. Linkbuilding is een vak apart.

Linkbuilding uitbesteden

Bedrijven kiezen voor het uitbesteden van hun linkbuilding omdat er veel kennis en ervaring voor nodig is. Vooral wanneer er veel concurrentie is op bepaalde zoekwoorden wordt het lastiger om waardevolle inkomende links te creëren. Linkbuilding heeft tijd nodig. Daarom hanteren wij een minimale looptijd van drie maanden.

Veel linkbuilding bureaus bieden linkbuilding diensten aan in staffels of pakketten. Waarbij het pakket dat ze willen verkopen netjes in het midden staat met ‘meest gekozen’ erboven. Bij Bloeise krijg je linkbuilding op maat. Waar wil je staan in Google? Welke pagina’s zijn voor jou belangrijk? Dan kijken we vervolgens hoe we je daar krijgen.

4 redenen om het bouwen van links uit te besteden

  1. Ieder zijn ding. Laat linkbuilding over aan de linkbuilding experts. Je kunt je weer op je business richten;
  2. Je website komt hoger in Google. Dat levert meer bezoekers en dus meer omzet op;
  3. Geen fratsen. Veilig. Na 3 maanden per maand opzegbaar;
  4. Goede keuze. SEO kwaliteit die blijft werken tegen hele scherpe prijzen;

Neem contact op en geef aan met welke website je hoger in Google wilt staan.

Toch zelf linkbuilden?

Er kan van alles misgaan wanneer linkbuilding op een foute manier wordt gedaan: links zonder relevantie of kwaliteit, dubieuze linkbuildingpraktijken, een te snelle groei die niet organisch is, een linkprofiel zonder nofollow of brand links… met als gevolg juist een daling in Google’s zoekresultaten. Toch kun je linkbuilding leren. Het kost alleen tijd om de kennis op te doen en om te zetten naar ervaringen. Lees deze blogs: