Relatiegeschenken voor de herfst- en wintermaanden

brand
Relatiegeschenk herfst en winter

Relatiegeschenken voor de herfst- en wintermaanden

Het kalenderjaar gaat alweer naar het einde toe en brengt daarmee 2021 alweer tot een einde. Het echte zomerweer maakt langzaamaan plaats voor herfstweer en dat betekent dat bedrijven ook moeten veranderen in relatiegeschenken en promotieartikelen. Want nu een zonnebril, strandbal of strandlaken bedrukken en uitdelen zal veel minder effect hebben. Wanneer een bedrijf een relatiegeschenk kiest, dan wordt er rekening gehouden met verschillende factoren.

Uiteraard gaat het om de ontvangers, maar bijvoorbeeld ook om het weer de komende periode en worden er producten uitgekozen die vaak in de komende periode gebruikt kunnen worden door de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan een paraplu, ijskrabber, muts, handschoenen en ga zo maar door. Wanneer de ontvanger het bedrukte relatiegeschenk gebruikt, dan kunnen er op dat moment ook andere mensen bereikt worden. Daardoor zal het relatiegeschenk alleen maar meer effect krijgen. Want niet alleen de ontvanger wordt elke keer herinnert aan uw bedrijf, maar andere mensen kunnen het logo of bedrijfsnaam ook zien dat bedrukt is. Denk daarom goed na welk relatiegeschenk u wilt laten bedrukken en uitdelen aan uw relaties.

Wat zijn geschikte relatiegeschenken voor de herfst en winter?

Bedrukte paraplu's

Wanneer u op zoek bent naar een goed relatiegeschenk voor de herfst of winter, dan heeft u uiteraard veel keuze. Maar wilt u dat de relatiegeschenken op veel plekken gebruikt kunnen worden of op plekken gebruikt kunnen worden waar veel mensen zijn? Denk dan bijvoorbeeld eens aan paraplu’s of mokken bedrukken! Omdat het nu weer vaker zal gaan regenen is het weggeven van een paraplu een goede zet. Laat de paraplu bedrukken met de bedrijfsnaam, logo of andere gegevens en deel deze uit. Omdat het logo of bedrijfsnaam groot bedrukt kan worden op de paraplu zal deze snel opvallen door andere voorbijgangers. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken door middel van uw relatie en de bedrukte paraplu.

Laat u mokken bedrukken? Dan kunt u ook daarmee veel mensen bereiken. Heeft u bijvoorbeeld een zakelijke relatie die u een leuk relatiegeschenk wilt geven? Laat dan bijvoorbeeld mokken bedrukken. Want in de koudere herfst- en wintermaanden drinken mensen graag thee, warme chocolademelk of andere warme dranken. Hier kan uw bedrukte mok dan zeker goed van pas komen. Elke keer wanneer de ontvanger dan een lekkere warme drank wil inschenken zal uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking weer langskomen. Hiermee zorgt u ervoor dat de ontvanger constant in contact komt met uw bedrijf.

Bedruk uw uniek relatiegeschenk voor de herfst- en wintermaanden

Uiteraard zijn er naast de paraplu en mok nog veel meer producten die u kunt laten bedrukken en die van pas komen tijdens de komende periode. Wanneer u een passend geschenk weet te geven is dit altijd een verrassing voor de ontvanger. Hiermee kunt u uw waardering uitspreken aan een langdurige relatie, een loyale klant, uw werknemers en alle andere ontvangers. Wilt u uw relatiegeschenk origineel maken? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om samen met uw logo een persoonlijke boodschap te bedrukken. Hierdoor wordt de ontvanger elke keer weer aan uw bedrijf herinnert. Daarnaast zorgen relatiegeschenken en promotieartikelen voor meer naamsbekendheid. Dit is zeker van pas wanneer veel mensen het bedrukte relatiegeschenk zullen zien. Zoekt u relatiegeschenken of promotieartikelen voor de herfst- en wintermaanden? De Pennenboer heeft een groot assortiment en helpt u graag met het vinden van het perfecte relatiegeschenk!

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *