Wat te doen op een vrije zondagmiddag? Sport kijken!

brand
vrije tijd

Wat te doen op een vrije zondagmiddag? Sport kijken!

We hebben allemaal wel eens van tijd tot tijd een lekkere vrije zondagmiddag nodig. Een zondagmiddag waarbij we even het huis niet uit komen, waarbij we even lekker ontspannen en niet teveel doen. Gewoon, lekker genieten van je vrije dag en opladen voor de week die er weer aan zit te komen. Daar is helemaal niets mis mee, dat is zelfs onwijs lekker. We raden je dan ook aan hier van tijd tot tijd even de kans voor te pakken. Je hebt dan nog wel iets te doen. Je moet gaan regelen wat je dan gaat doen, en dat willen wij je best vertellen. Wij helpen je in deze blog met de dingen die jij kunt gaan doen op een vrije zondagmiddag. Die dingen, die zijn wat ons betreft heel simpel; sport kijken. Sport kijken is hoe je je zondagmiddag echt op een heerlijk manier invult, dus lees vooral eens verder! 

Viaplay 

Voor velen staat de zondag in het teken van lekker voor de televisie hangen en een goede wedstrijd Formule 1 kijken. Max weer eens als eerste over de finish zien rijden, juichen omdat er alweer een Nederlander de beste is in zijn of haar sport; jouw dag kan niet meer stuk. Je wil dit niet doen op een klein schermpje zoals die van je telefoon. Dat wil je natuurlijk wél doen via een site/app als viaplay. Dit kun je gewoon via je televisie bekijken of met een app op een ander apparaat. Kortom; alles wat je nodig hebt om een lekker middagje Formule 1 te kijken. Heerlijk, of niet dan? Via viaplay bekijk je formule 1 via een hoogwaardige verbinding, maar daar blijft het niet bij. Je profiteert van de beste commentaren van prominente F1 kenners en daarnaast kun je via viaplay ook de Premier League en films en series kijken! Viaplay kun je aanschaffen als abonnement via een provider voor een scherpe prijs. 

vrije tijd

Er is genoeg sport te beleven op tv

Espn

Is het geen Formule 1, dan is het wel voetbal. Of je nu een Ajax, Feyenoord, Go Ahead Eagles of NAC fan bent; met een espn abonnement kun je alle wedstrijden kijken die je wil. Ga je gang en leef je uit, want beter wordt het hoogstwaarschijnlijk niet. Espn heeft 5 kanalen waarop allemaal top wedstrijden worden uitgezonden. Niet alleen de Eredivisie, maar ook internationaal topvoetbal, de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB-beker en ga zo maar door. Toch beperkt espn zich niet alleen tot voetbal. Espn heeft namelijk ook genoeg andere opties. Je kunt ook NFL, NBA en andere buitenlandse competities bekijken van andere sporten. Dit natuurlijk in de beste kwaliteit en met het beste commentaar dat je je maar wensen kunt, lekker makkelijk! 

Abonnement

Als je een van deze twee zenders wil kunnen bekijken, of zelfs beiden (wat ten zeerste is aan te raden), dan zul je een abonnement moeten afsluiten. Een abonnement afsluiten doe je heel gemakkelijk via een provider op het internet. Je kunt hier, wil je maximaal profiteren van alle beschikbare deals, het beste meteen een internet en televisie abonnement bij nemen. 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *