Website Analyse

Hoe goed draait je website eigenlijk? Wordt je  website wel goed gevonden door Google? Of gaat er op de achtergrond iets niet goed? Hoe kom je daar dan achter?

Dit is een betaalde dienst. Zoek je een gratis website analyse? Check dan de volgende sites: Google Speedtest, Google mobielvriendelijke test, Open Site Explorer, RankWise en WooRank. Kom gerust terug mocht je hulp nodig hebben met het interpreteren van de analyses en het vertalen naar praktische actiepunten.

Google Analytics is een veelgebruikte webanalyse tool

Technische analyse van je website

Een volledige analyse van je website kijkt niet alleen naar hoe Google je website ziet, maar ook naar de snelheid, inkomende links en wat er allemaal geoptimaliseerd kan worden. Een “APK” voor je website: kun je hiermee doeltreffend op de online snelweg je doelen bereiken?

Website analyse voor meer tevreden bezoekers

Wie bezoekt je website?

Mijn website analyse geeft je inzicht in het gedrag van je bezoekers, demografie, interesses, welke pagina’s ze wel en niet interessant vinden en vooral: hoe vinden ze jouw website? De meeste bezoekers vinden websites via Google. Wat kun je doen om meer verkeer te krijgen? Bloeise biedt naast een keyword onderzoek ook een usability onderzoek: hiermee wordt de gebruikersvriendelijkheid van de website onderzocht met gebruik van persona.

Niet alleen een website analyse

Een website analyse is pas het begin: Bloeise helpt ook met trainingen, offertetrajecten en begeleiding van projecten. Of met het bepalen van een gepast verdienmodel, het onderhouden met content en blijvende optimalisatie voor zoekmachines.

Welke betaalde website analyses biedt Bloeise?

  • Keyword onderzoek = welke keywords gebruikt je doelgroep en op welke keywords is er nog weinig concurrentie? Op welke keywords krijg je nu verkeer?
  • Linkbuilding = het maken van waardevolle links met de juiste teksten (“anchors”) zodat uw positie in Google stijgt… uiteraard met oog voor jouw linkprofiel.
  • WordPress ondersteuning = het volledig inzetten van alle mogelijkheden die jouwWordpress site biedt. Het toevoegen van handige plugins en regelmatig onderhoud. Hiervoor werkt Bloeise samen met smeders.
  • Google Analytics rapportages = waar komen je bezoekers vandaan? Wat kun je doen om meer bezoekers te krijgen? Welke pagina’s bezoeken ze?  Welke pagina’s zoeken ze? Google Analytics geeft op al deze vragen en meer antwoord.
  • Bing / Google Webmaster Tools rapportage = hoe zien de grootste zoekmachines jouw website? Wat moet er verbeterd worden? Wordt alles goed geïndexeerd?
  • Usability onderzoek = hoe gebruikersvriendelijk is je website? Kunnen bezoekers snel en gemakkelijk vinden wat zij zoeken?
  • Doelgroep analyse = wie is je doelgroep nu precies? Zijn dat ook je bezoekers?
  • Concurrentie analyse  = wie is je concurrentie en hoe kun je ze online voor blijven?
  • Trainingen en coaching = persoonlijke feedback, sparring en interactie om zelf te leren om je website optimaal in te zetten.

Website Analyse aanvragen

Na ontvangst van je aanvraag neem ik telefonisch contact op om je persoonlijke wensen door te nemen. Een website analyse kost gemiddeld 10 uur en is niet vrijblijvend.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.