Deze technische hoogstandjes zitten verstopt in een Tesla

brand
Deze technische hoogstandjes zitten verstopt in een Tesla

Deze technische hoogstandjes zitten verstopt in een Tesla

5 maanden geleden

Droom jij al van de eerste Tesla die je op naam van de zaak kunt zetten? Het is een van de populairste zakelijke auto’s in Nederland. Niet voor niets, daar een Tesla tal van technische hoogstandjes aan boord heeft. Daarnaast draag je met de keuze voor een elektrische auto bij aan een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Iets wat de laatst jaren steeds belangrijker wordt. Je ziet het onder meer in de (online) marketing van bedrijven. Zij proberen consumenten te overtuigen door hen te laten zien op welke manier de eigen organisatie voortdurend werkt aan het verduurzamen van (productie)processen. De elektrificatie van het wagenpark is hierin een goede stap vooruit.

 

Tip: totdat je voor het zakelijk leasen van of investeren in een Tesla kiest, kan private lease interessant voor je zijn. Het private leasen van een elektrische auto van Tesla of bijvoorbeeld Polestar laat je profiteren van de subsidie die hier momenteel voor aangeboden wordt. Deze subsidie is niet te gebruiken door zakelijke rijders. 

Laat je Tesla een lichtshow uitvoeren 

Wil je indruk maken op collega’s of de buren? Laat je Tesla Model S of Model X een lichtshow opvoeren. Deze show kun je activeren door op het dashboard het logo van Tesla ingedrukt te houden. Vervolgens tik je de code holiday in om de show te laten starten. Na het invoeren van deze code moet je nog een aantal stappen doorlopen, deze worden op het dashboard weergegeven.

Schetsen op het display van je Tesla 

Een andere leuke gadget in de elektrische auto’s van Tesla is de mogelijkheid om een schets te maken. Dit doe je door driemaal op de “T” boven in het display te drukken. Je touchscreen verandert nu automatisch in een kladblok, waarop je tekeningen en bijvoorbeeld korte notities kunt maken. Wist je dat een tekening vanuit het kladblok kan worden opgestuurd naar Tesla? 

Spelletjes spelen op het display 

Tot slot mag je de optie om bijvoorbeeld tijdens een koffiepauze een spelletje te spelen niet missen. Je activeert deze spelletjes door op de “T” in het display te drukken. Er zal nu een Atari-logo verschijnen. Binnen deze omgeving kun je verschillende klassieke spelletjes spelen. Denk aan Asteroids en Lunar Lander. Ze zijn het proberen waard! Houd er rekening mee dat deze optie alleen te gebruiken is, wanneer de auto in de parkeerstand staat. Zo draagt Tesla bij aan je veiligheid! 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *