Linkbuilding pakket

brand
linkbuildingstrategie en uitbesteden

Linkbuilding pakket

Wat levert een eerste positie in Google op?

Bij 1000 zoekopdrachten per maand klikt 33 procent op het eerste zoekresultaat: 333 extra bezoekers elke maand. Met een gemiddelde conversie van 2 procent betekent dat minimaal 6 nieuwe klanten.

Linkbuilding helpt jouw website op de eerste plaats

Om hoger te komen in Google heeft je website inkomende links nodig. Voor de topposities in de zoekresultaten kijkt Google naar de kwaliteit van de inkomende links. Het geheel aan links moet ook ‘natuurlijk’ ogen en niet alleen maar de gewenste zoekwoorden bevatten. Linkbuilding is een vak apart.

Links inkopen en linkbuilding uitbesteden - ga voor kwaliteit

Niet alle backlinks zijn hetzelfde…

Links inkopen: 5 aandachtspunten

Linkbuilding uitbesteden komt vaak voor. Elk bedrijf heeft wel Google nodig, maar lang niet iedereen begrijpt hoe dat allemaal werkt. Veel links inkopen voor weinig klinkt slim, maar is het niet altijd. Let op de volgend vijf punten wanneer je links gaat inkopen:

 1. Aantallen zeggen niets. Drie, driehonderd of drieduizend links doen helemaal niks voor je website, als het van slechte websites komt. Een slechte website is zo’n site die je direct weer wilt sluiten als je die opent. Veel banners, pop-ups, totaal geen teksten, geen afbeeldingen alleen maar advertenties en heel veel links.
 2. Bekijk een paar pagina’s. Standaard krijg je vooraf nooit te horen waar je links worden geplaatst. En ook niet altijd achteraf. Vraag om een paar links om te bekijken: zou jouw website hier mooi op staan?
 3. Ga voor kwaliteit. Een site die er voor gebruikers goed uitziet, hoeft nog niet direct je website verder te helpen. Daarvoor zijn er handige cijfers beschikbaar, die de waarde uitleggen voor Google. Zelf gebruikte Google de page-rank, maar die is nu buiten gebruik. De meest gebruikte cijfers nu komen van het bedrijf MOZ: page authority en domain authority. Lees hier de uitleg. Domain authority geeft een indicatie voor het domein, de page authority voor de specifieke pagina. Om een idee te geven, een aantal voorbeelden:
  NU.nl: domain authority (DA) 85/100 en page authority (PA) 69/100
  Amsterdam.nl: DA 79/100 , PA 60/100
  Bloeise.nl: DA 54/100, PA 56/100
  KapperAlkmaar.nl: DA 1/100, PA 1/100.
  Check hier je eigen DA en PA score.
 4. Wissel je links af. Natuurlijk wil je gevonden worden op zoekwoorden die je veel bezoekers opleveren die geld uit willen geven. Zoals “auto huren curacao” of “iphone hoesjes”. Maar als Google ziet dat jouw website alleen maar van dat soort linkjes heeft, dan wordt je juist achteraan gezet met een Google-penalty. Google verwacht namelijk ook links met klikteksten zoals “klik hier”, “bezoek de website” en “bedrijfsnaam”. Bestel je dus backlinks, kies dan ook minimaal voor 25 procent van dit soort linkjes.
 5. Kies voor verschillende domeinen. Google verwacht dat de links naar je website, van verschillende domeinen komt. Grote, kleine, lokaal, landelijk, soms internationaal. Wanneer je links inkoopt, wordt daar lang niet altijd rekening meegehouden. Je website moet genoemd worden op social media, bedrijvenpagina’s, startpagina’s, analysesites, websites van leveranciers en nieuwssites.

Backlinks inkopen

Je weet waarom links belangrijk zijn voor jouw bedrijf en je weet waarop je moet letten bij het inkopen van backlinks. Nu kun je dit aanbod goed beoordelen:

 • 40 backlinks voor € 100 exc. btw
 • op startpagina’s met DA en PA van minimaal 20
 • 4 verschillende URLS en 4 zoekwoorden

Voorbeeld sites: http://gezondblijven.frisbegin.nl/, curacao-vakantie.goedbegin.nl en https://huisjeaanzeemethond.startentree.nl/. Er zijn honderden pagina’s met dito branches beschikbaar, maar voor hele specifieke branches worden bijpassende pagina’s gekozen. (dus links voor “callantsoog vakantiehuisjes” komen op pagina’s gericht op reizen bijvoorbeeld).

Bestel direct via dit formulier met iDEAL of lees eerst de veelgestelde linkbuilding vragen hieronder.

 • Bijvoorbeeld: https://bloeise.nl/ "Marketing Blog".
  Bij 1x afname, krijgt elke URL krijgt 10 links. Neem je meer af? Geef dan meer URL op.
 • Prijs: 121,00 €
  Prijs is inclusief btw.
 • 0,00 €
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen linkbuilding uitbesteden

Voor veel websites is Google een belangrijke bron van verkeer. De zoekresultaten in Google worden voor 50 procent bepaalt door relevante en kwalitatieve links. Linkbuilding zorgt voor die links zodat je website meer verkeer krijgt. Overigens is kwalitatieve content daarna de meest belangrijke factor. Hier helpt Bloeise ook graag mee.

Linkbuilding is een vak apart. Wanneer linkbuilding niet correct wordt uitgevoerd, kan dat juist resulteren in een daling in Google’s zoekresultaten. Een linkbuilding expert weet wat Google verwacht en hoe je kwalitatieve ene relevante links creëert.

Zoveel als je wilt uitgeven natuurlijk. Waar het om gaat is: in welke markt zit je? Hoe wordt je nu gevonden? Welke concurrentie heb je in Google? Wat is er nodig om jouw website hoger te krijgen? 40 links van 20+ PA en DA sites helpen de meeste kleinere bedrijven direct. Maar zit je bijvoorbeeeld in de autoverzekeringen markt, dan heb je fulltime mensen nodig die links bouwen.

Bovenin Google staan kunnen wij niet garanderen. Wel dat je hoger komt in Google. Google hanteert minimaal 200 factoren om haar posities te bepalen. Wij hebben op veel factoren maar niet op al die factoren invloed. Bedrijven die jou garanderen bovenaan te staan, verdwijnen net zo snel als dat ze opkomen. We doen een inspanningsverplichting: wij zetten ons in om jouw website hoger te krijgen in Google. In dit geval door jouw website te voorzien van links.

Black hat SEO is het bedonderen van Google. Daar komt Google vroeger of later achter. Wij passen alleen betrouwbare ‘white hat’ SEO toe: links die waarde toevoegen. Waarmee je vandaag én in de toekomst goed in Google blijft scoren.

Gebruik bovenstaande formulier en geef je website, de gewenste zoekwoorden en eventuele landingspagina’s op. Binnen maximaal 5 werkdagen krijg je een Excelspreadsheet met je nieuwe links toegestuurd ter controle.

Zodat we direct voor je aan slag kunnen gaan. We geven je op deze pagina al zoveel mogelijk uitleg en informatie mee, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Dat hangt van een aantal factoren af. Onze sites worden regelmatig door Google geïndexeerd, waardoor nieuwe links worden opgenomen en door Google verwerkt. Dat kan twee weken tot wel drie maanden duren. Dat proces beïnvloeden we expres niet, zodat Google niet opeens een vreemde stijging ziet in het aantal backlinks.

Een landingspagina is een aparte pagina voor een specifiek product of dienst. Een landingspagina kun je speciaal inrichten voor één specifiek zoekwoord. Dat is voor de homepage al lastiger.

Het gewenste zoekwoord moet passen bij de website of landingspagina. Dat betekent dat een bezoeker die via Google op dat zoekwoord op die pagina komt, daar ook wil blijven. De teksten moeten informerend zijn, kopjes en titels hebben om snel te scannen en ook de beschrijvingen kunnen geoptimaliseerd worden.

JA, wij bieden SEO optimalisatie op maat. Variërend van het herschrijven van de website, tot het aanpassen in het CMS, tot het maken van supercontent duizenden woorden lang die een toppositie in Google garandeert. Neem contact op voor maatwerk.

We werken ook met (buitenlandse) partners voor speciale verzoeken. België en Duitsland zijn gemakkelijk, specifieke landen moeten we navragen maar kunnen we ook zeker regelen. Neem contact op voor maatwerk.

Fysiek doen we dat alleen ‘in-company’, waarbij je een trainer naar je bedrijf haalt en we het verhaal afstemmen op jouw situatie. Daarnaast geven we ook telefonische 1-op-1 sessies, ook voor SEO en linkbuilding.