Hoe vraag je een 088-nummer aan?

brand
Vraag een 088-nummer aan voor je bedrijf.

Hoe vraag je een 088-nummer aan?

Heb jij een regionaal of lokaal opererende organisatie? En wil jij jouw bedrijf op de kaart zetten? Een regionaal (net)nummer biedt mogelijk uitkomst! In dit artikel lichten we stapsgewijs toe wat de meerwaarde is van regionale nummers en hoe je een 088 nummer kunt aanvragen.

Voordelen regionaal/lokaal nummer

Een regionaal nummer kan voor herkenning zorgen: de beller kan uit jouw telefoonnummer afleiden in welke regio jouw organisatie is gevestigd. Ideaal als jij lokaal of regionaal opereert, omdat jouw doelgroep zich waarschijnlijk in dezelfde omgeving bevindt.

Netnummerregio’s

Wist je dat je online heel snel en eenvoudig een nieuw regionaal nummer kunt aanvragen? Van Enschede tot Amsterdam en van Maastricht tot Groningen: van alle netnummerregio’s in Nederland zijn er altijd nummers op voorraad die je direct kunt gebruiken. Let op: je kunt alleen uit de telefoonnummers kiezen uit de regio waar jouw bedrijf is gehuisvest.

088 nummer aanvragen

Als je voor jouw bedrijf veel telefoonnummers nodig hebt, kies dan voor een 088-nummer pakket en vraag 088-nummers aan. Deze nummers zijn door het hele land te gebruiken en te bereiken en zijn al vanaf 100 telefoonnummers leverbaar. Via 088 nummer aanvragen beschik je binnen één organisatie over meerdere nummers en heb je voor iedere medewerker of afdeling een rechtstreeks nummer. Bovendien zijn deze ook vanuit het buitenland bereikbaar.

088-nummer gebruiken

Installatie

Allereerst is het verstandig om na te gaan welk telefoonnummer naar welk vast toestel gaat. Uiteraard is het ook mogelijk om een groep met meerdere telefoons in te stellen en kun je telefoontjes via een app op je mobiel binnen laten komen. Na afronding van de installatie is jouw bedrijf klaar om te bellen en gebeld te worden op het nieuwe 088-nummer.

Zelf telefoonnummers kiezen

Wanneer je de vrijheid wilt om te werken waar én wanneer je maar wilt, kun je ervoor kiezen om de telefonie met je mee te laten verhuizen. VoIP-telefonie staat voor Voice over IP: bellen via internet. Daarmee kun je op een hele slimme manier zelf bepalen welke uitstraling jij jouw bedrijf geeft. Voor deze telefonie zijn VoIP-telefoonnummers, -accounts en toestellen (SIP telefoons) onmisbaar. Ben je regelmatig onderweg? Met een VoIP app kun je de mobiel eenvoudig door laten schakelen naar jouw mobiele telefoon!

Landelijk VoIP-nummer

Als het voor jouw klant geen verschil maakt in welke regio jouw bedrijf is gevestigd, kun je overwegen om een landelijk VoIP-nummer aan te schaffen. Hierbij kies je voor een vertrouwd 085- of een 088-nummer. Wil je meer informatie over het optimaal inrichten van zakelijke telefonie? Raadpleeg een ervaren VoIP-aanbieder in de telecommarkt.

Zo heb je geen telefooncentrale op locatie meer nodig en heb je als ondernemer alles zelf onder controle. Dat is pas vrijheid!

Landelijk VoIP-nummer voor je onderneming

 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *