Manny Pacquiao is producent geworden van de film “Zeus Almighty”

brand
boxer

Manny Pacquiao is producent geworden van de film “Zeus Almighty”

12 maanden geleden

“Zeus Almighty” is een heldere film over sportconfrontaties. De producent van het drama was de beroemde Manny Pacquiao, die zelf eerder kampioen was in 8 divisies van het boksen. De film richt zich op anti-Aziatische misdaden en toont eenheid onder mensen ten koste van vechten. Hoe ging Pacquiao van bokser naar filmmaker en was zijn film een succes? Lees meer in ons artikel.

Het sportdrama “Zeus Almighty” is geregisseerd door de Filipijnse bokser

Manny Pacquiao heeft zelf geprobeerd een acteursrol te vervullen, maar zijn carrière op dit gebied liep op niets uit, dus nadat hij het acteerpad had verlaten, besloot hij het als producent te proberen. In het plot van de film “Almighty Zeus” is een jonge bokser genaamd Zeus https://whoiszeus.nl/, die een aanvaller die een oudere man aanviel knock-out slaat. Na deze situatie komen veel mensen in zijn stad te weten wat er is gebeurd, waardoor Zeus interessant wordt op het gebied van boksen. De middengewichtkampioen besluit de jongen uit te nodigen voor een onorthodoxe bokswedstrijd. Door de tragische dood van zijn moeder besluit Zeus een wanhopige stap te nemen en gaat vechten met een onbekende tegenstander.

Dankzij de deelname van bokser Manny Pacquiao aan de creatie van de film werden de gevechten helder en dynamisch. En de grond voor het schrijven van de plot waren de haatmisdaden die plaatsvonden op het grondgebied van Los Angeles.

Sorino, die een spreker voor jongeren was en mede-eigenaar van het filmproductiebedrijf Matthew 25:14 LLC, besloot de gebeurtenissen over te brengen naar de film. De scenarioschrijver zelf gaf commentaar op het werk aan het project met de volgende citaten in een interview:

“De toevloed van haatmisdrijven in de omgeving van Los Angeles groeit met paradoxale kracht. Ik keek met angst en dacht, wat zou er gebeuren als deze situatie werd overgezet naar de echte wereld van het boksen, waar een professionele bokser besloot om een gewone oudere persoon die niet in staat is om zichzelf te verdedigen pijn te doen? Ik vond dat mensen de situatie vanuit een andere hoek moesten bekijken, en zo ontstond het idee voor de film zelf. Ik heb 7 dagen geschreven, maar het was moeilijk zonder een professioneel perspectief op de bokswereld, hoewel de sport me altijd heeft geïnspireerd, dus wendde ik me tot Manny Pacquiao. Twee mensen met verschillende perspectieven kunnen samenkomen in dezelfde ring en 1 op 1 handelen, dus het was moeilijk zonder professionals, maar het is ons gelukt.”

Publieksmening over de film “Zeus Almighty”

De film ging in première op 2 december 2022, voordat “Zeus Almighty” langs verschillende filmfestivals liep. Het actiedrama won verschillende prijzen op het San Diego Film Festival in 2023:

  • voor beste choreografie door stuntman Danil Lavigne;
  • een nominatie voor de filmprijs voor beste sound design;
  • een nominatie voor Beste acteur in een hoofdrol voor Chris Soriano.

De film heeft een IMDb-rating van 4,2, kijkers waardeerden de film en lieten reacties achter na het kijken. De meesten van hen hielden van de presentatie van het idee zelf, dat aan het hoofd van de plot staat, omdat het hoofddoel. De regisseur wilde de haat tussen de rassen stoppen en de mensen op de planeet verenigen. De cast deed echt geweldig werk voor het project en voegde drama, een beetje actie en zelfs een klein beetje komedie toe aan de film. Er was een dynamiek doorheen de film, en veel kijkers zouden graag een 2e deel zien dat het leven erna al in beeld zou brengen. Tot nu toe is er nog geen informatie over het tweede deel, maar kijk uit naar actuele informatie op onze officiële website.

Hoe eindigde de film “Zeus Almighty”: een mooi einde of een hint naar een vervolg?

De vijanden van Zeus proberen uit alle macht de jonge bokser te verslaan, ondanks zijn uithoudingsvermogen en stevige karakter. Ze gebruiken daarvoor verschillende methoden, zelfs magie. Met behulp van zijn rijke vermogens bestrijdt Zeus zijn tegenstanders en treedt hij op als strijder voor gerechtigheid. De regisseurs hebben alle scènes uitgewerkt, zodat het publiek gedurende de hele film niet alleen een fascinerende verhaallijn ziet, maar ook de kleurrijke gevechten. In de finale vecht Zeus voor de laatste keer met zijn vijand, omdat de overwinning voor hem is. De zonnige kant moet altijd winnen.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *