Stappenplan voor online spandoek bestellen

brand
Stappenplan voor online spandoek bestellen

Stappenplan voor online spandoek bestellen

9 maanden geleden

Wil jij je bedrijf op laten vallen of wil je een boodschap met meerdere mensen delen? Dan kun je hier een spandoek voor gebruiken. Je kunt zelf met lakens en stiften in de weer gaan, maar dit kost je vrij veel tijd en moeite. Het kan ook een stuk makkelijker, wat je kunt online een spandoek bestellen. In het onderstaande stappenplan leggen wij je uit hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1: bepaal het materiaal

Het bestelproces begint vrijwel altijd met de materiaalkeuze. Om te bepalen wat het beste materiaal is, moet je rekening houden met een aantal zaken. De locatie is één van de belangrijkste. Als je van plan bent het spandoek buiten op te hangen, moet je een materiaal kiezen dat bestand is tegen het wisselende weer in Nederland. Vraag jezelf bovendien af hoelang de boodschap op het spandoek leesbaar moet zijn. Wie online spandoeken wil bestellen, kan vaak kiezen uit de materialen pvc, pvc-vrij, mesh, blockout, vlaggendoek en textiel.

Stap 2: kies een afwerking voor het spandoek

Als je een geschikt materiaal voor je spandoek gekozen hebt, ben je er nog niet. Je moet ook nog bepalen hoe het doek wordt afgewerkt. Denk daarom goed na over de plek en de manier waarop je het spandoek op wilt hangen. Wil je het doek over buizen schuiven? Kies dan voor een spandoek met tunnelzoom. Als je van plan bent het spandoek aan touwen of in een frame te hangen, kies je voor omzomen met ringen als afwerking. Je kunt enkel voor ringen op de hoeken kiezen, maar ook voor ringen om de 50 of 30 centimeter. Het is ook mogelijk om een spandoek zonder afwerking te bestellen.

Stap 3: geef de afmetingen door

immense spandoeken in rood en blauw voor Amerikaanse sport Nu je het materiaal en de afwerking bepaald hebt, wordt het tijd om de afmetingen van het spandoek door te geven. Dit doe je door simpelweg de breedte en hoogte van het doek in te vullen. Vaak ben je gebonden aan maximale afmetingen, zowel voor de breedte als hoogte. Bedenk daarom goed hoe groot je spandoek moet worden. Vind je dit lastig? Gebruik dan een rolmaat om een indruk te krijgen van de daadwerkelijke grootte.

Stap 4: begin met ontwerpen

Nadat je de afmetingen hebt ingevuld, kun je een begin maken met het ontwerpen. Hiervoor maak je gebruik van de online ontwerptool. Je bepaalt zo grotendeels zelf hoe je spandoek eruit komt te zien. Heb je zelf al een ontwerp gemaakt en wil je hiermee je spandoek bedrukken? Lever dan simpelweg de bestanden aan.

Stap 5: bestel het spandoek

Ben je bij de vijfde en laatste stap aangekomen? Dan wordt het tijd om het spandoek te bestellen. Je plaatst een bestelling nadat je zelf een ontwerp gemaakt hebt of je bestanden hebt aangeleverd. Wacht niet te lang met bestellen, want er zit vaak een aantal dagen levertijd op spandoeken. Als je er zeker van wilt zijn dat je het spandoek op tijd in huis hebt, plaats je direct een bestelling.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *