4 tips voor het laten maken van een website!

brand
4 tips voor het laten maken van een website!

4 tips voor het laten maken van een website!

Heb jij je eigen bedrijf? Dan weet je hoe belangrijk online marketing is om meer klanten aan te trekken en je bedrijf succesvoller te maken. Een website is het online visitekaartje van jouw organisatie. Misschien heb je nog helemaal geen website of wie weet heb je een verouderde website. In dat geval is het tijd om een nieuwe professionele WordPress website te laten maken. Maar waar moet je op letten voordat je een internetbureau inhuurt om dit te doen? Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten. We zetten ze voor je op een rijtje!

1. Wat is het doel van jouw website?

Doelstelling nieuwe website bepalen

Het bepalen van je doel, is de eerste stap wanneer je een nieuwe website wilt laten maken. Wat wil je precies bereiken met je website? Waarom wil je dit bereiken en wat is je doelgroep? Wil je bijvoorbeeld klanten informeren, wil je een dienst of product verkopen of bijvoorbeeld iets promoten? Wanneer je weet wat je doel is, kan je website worden gemaakt en worden afgestemd op jouw specifieke wensen en doelen. 

2. Wat is het budget van jouw website?

Het prijskaartje van een nieuwe website is natuurlijk een belangrijk onderdeel in het maken van keuzes. Het is slim om vooraf te bedenken hoeveel geld je over hebt voor het laten maken van een nieuwe website. Jouw budget en je wensen bepalen hoe je website eruit gaat zien en hoe geavanceerd deze zal worden. Prijzen voor websites kunnen flink van elkaar verschillen en uiteen lopen. Door vooraf een budget te hebben kun je gerichter zoeken naar een websitemaker die binnen jouw budget past. 

3. Ga op zoek naar het juiste internetbureau

Vind de juiste partner voor je wordpress website

Wie gaat jouw website maken? Een van de belangrijkste vragen en keuzes die je gaat moeten maken. Hoe kies je de juiste persoon of het juiste bedrijf? Er is namelijk erg veel keuze, waardoor het kiezen je niet makkelijker gemaakt wordt. Internetbureaus kunnen verschillen in bijvoorbeeld grootte, specialisaties en ervaring. 

Heb je een groot bedrijf en dus grotere website met meer koppelingen? Dan is het wellicht handig om je website te laten maken door een internetbureau die daar veel ervaring in heeft. 

Wanneer je op zoek bent naar de juiste match kun je online gaan zoeken of in je omgeving rondvragen naar ervaringen. Wanneer je niet goed weet wie je moet kiezen, kijk dan goed naar de website van het bedrijf en hun portfolio. Ook is het slim om te kijken naar de reviews. Deze kun je bijvoorbeeld zien op Google. 

4. Vraag om een duidelijke prijsopgave

Voordat je voor een bedrijf kiest om je WordPress website te laten maken, is het belangrijk dat je een heldere prijsopgave krijgt. Vaak komen er nog andere kosten kijken bij het bouwen van een website. Dit gaat bijvoorbeeld over de kosten van het domein, de hosting en het onderhoud. Het is belangrijk om helder te hebben waaruit de prijs bestaat en waar je precies voor gaat betalen. Zorg ervoor dat je alle gemaakte afspraken op papier hebt zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. 

Succes met het kiezen van het juiste internetbureau!

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *