5 tips voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

brand
Een leuk bedrijfsuitje organiseren

5 tips voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje weer op de planning? En wil je dit jaar echt een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren? Dan is het advies om onderstaande vijf tips op te volgen.

Ga een weekend weg

Eén van de beste opties die je hebt, is om een weekend weg te gaan. Je moet hier sommige collega’s wellicht voor over de streep trekken, maar het is echt de moeite waard. Tijdens een weekend weg ontstaan namelijk veel betere banden tussen collega’s. Men heeft immers de nodige tijd om elkaar goed te leren kennen.

Bovendien kun je tijdens een weekendje weg tal van activiteiten organiseren. Kies je bijvoorbeeld voor een teambuilding op Vlieland? Dan kun je voor sportieve activiteiten kiezen, maar ook voor relaxte activiteiten. Een weekendje weg kun je in ieder geval geheel naar wens organiseren!

Informeer je collega’s tijdelijk

Als je een bedrijfsuitje organiseert, wil je uiteraard dat zoveel mogelijk collega’s aanwezig zijn. Om dat te bereiken, is het zaak om je collega’s zo vroeg mogelijk te informeren. Weet je bijvoorbeeld al dat het bedrijfsuitje in de laatste week van augustus plaats gaat vinden? Informeer je collega’s hier in januari of februari al over. Vanaf dat moment kunnen je collega’s die dag alvast vrijhouden.

Samenwerken is belangrijk.

Houd rekening met allergieën en fobieën

Sommige mensen zijn erg bang voor afgesloten ruimtes; voor hen is een escaperoom dan ook verschrikkelijk. Andere mensen hebben een allergie voor bijvoorbeeld noten of andere voedingsmiddelen. Voor hen is het niet al te prettig om een kookavond te organiseren. Het advies is daarom om goed rekening te houden met allergieën en fobieën van je werknemers.

Ga naar een leuke plek toe

Je kunt een bedrijfsuitje bij je kantoorpand organiseren, maar je kunt ook naar een andere plek toe gaan. Een bedrijfsuitje op Vlieland is leuk, een activiteit in een grote stad is leuk en een activiteit in het hoge Noorden is leuk. Door naar een speciale plek toe te gaan, geef je het bedrijfsuitje direct een andere dimensie. Bovendien heb je in binnen- en buitenland voldoende keuze wat betreft leuke plekken.

Houd rekening met de wettelijke regels

Bij een bedrijfsuitje heb je ook met wettelijke regels te maken. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op het budget dat je per collega aan het bedrijfsuitje mag besteden. Schakel hiervoor een specialist in, contact je HR medewerkers voor meer informatie of pluis zelf de website van de Belastingdienst uit.

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *