Amerikaanse Netflix kijken met VPN

brand
Amerikaanse Netflix kijken met VPN-verbinding

Amerikaanse Netflix kijken met VPN

Nederlandse Netflix uitgespeeld, maar heb je nog steeds flinke binge-watch cravings? Schakel dan over op de Amerikaanse Netflix! Je fixt dat in een handomdraai met een VPN-verbinding. Lekker ongestoord en ongegeneerd verder kijken. En het is ook nog eens veilig. Met de tips uit deze blog weet je zeker dat je van start gaat met de beste VPN-verbinding.

Mediabedrijven als Netflix hebben niet in elk land dezelfde rechten. Content wordt alleen vertoond in die landen waar Netflix de rechten voor heeft. Daarom is het aanbod in sommige landen veel groter dan in andere. Door deze geografische blokkade te omzeilen met een VPN-verbinding kun je Amerikaanse Netflix kijken en vergroot jij je aanbod met drie keer zoveel films en series. Maar een VPN doet nog veel meer.

Veilig en privé internetten met VPN

Naast omzeilen van geografische blokkades, beveiligt een VPN je verbinding en beschermt het ook je privacy. De VPN versleutelt je persoonlijke data en maakt je op die manier anoniem. Dus naast het onbeperkt Netflixen, biedt het je ongemerkt ook zeer veel veiligheid. Gebruik jij een VPN, dan kan niemand zien welke gegevens je via internet verstuurt of waar je vandaan komt. Jouw data wordt namelijk via een VPN-server geleid. Wel zo veilig dus. En voor de volledigheid: het gebruiken van een VPN-verbinding is volledig legaal in Nederland.

De beste VPN-verbinding voor jou

Beste VPN-verbinding selectie

Elk programma dat jij gebruikt, kan van jouw VPN-verbinding gebruikmaken. Daarom kun je naast Amerikaanse Netflix kijken, ook veilig online games spelen of video’s streamen. Om dit zo vlotjes mogelijk te laten verlopen, wil je natuurlijk de beste VPN-verbinding. Maar waar begin je met zoeken? Check ten eerste een aantal VPN reviews: je wilt de VPN-providers namelijk vergelijken op prijs, aantal servers, snelheid en service. Om je alvast op weg te helpen, kijk naar deze punten waar een goede VPN-verbinding in ieder geval over zou moeten beschikken:

 1. Eerst proberen met proefperiode: eerst even uitproberen of een VPN wel iets voor jou is? Sommige VPN-aanbieders bieden een gratis proefperiode aan voordat je een abonnement afneemt. Zo zit je nog nergens aan vast, en kun je toch even de service uittesten.
 2. VPN dat het gewoon doet zonder gedoe: tenzij je een super nerd bent (niets mis mee!), heb je waarschijnlijk geen flauw idee hoe een VPN ingesteld moet worden of wat je ermee kunt. Daarom is het van belang een VPN-aanbieder te kiezen die het super simpel maakt voor jou om ermee aan de slag te gaan.
 3. VPN waar jij het wil: streamen in een land naar keuze kan alleen wanneer de VPN-aanbieder over servers in dat land beschikt. Let er daarom op dat jouw VPN-verbinding die landen ondersteunt waar jij gebruik van wilt maken: Nederland of België. Wil je je VPN-verbinding in het buitenland gebruiken, check dan eerst wel de lokale wetgeving. Rusland en China bijvoorbeeld verbieden het gebruik van VPN vanwege hun internetcontrole.
 4. Snel! Een uur laden voordat je een programma kan kijken? Dat is geen Netflix & Chill. Kies daarom voor een VPN-verbinding die razendsnel is.
 5. Garantie: zelfs na je proefperiode kun je tegen issues aanlopen met je VPN-verbinding. Merk je dat je niet kunt streamen uit de landen die je voor ogen had, of toch niet helemaal de resultaten krijgt die je verwachtte? In dat geval is een VPN-aanbieder met een ‘niet goed geld terug’-garantie wel zo ideaal. Hier kun je gewoon op zoeken.

De voordelen van een VPN-verbinding zijn duidelijk: privacy, beveiliging en geografische grenzen omzeilen. Ben je van plan een VPN-verbinding aan te schaffen? Houd dan rekening met deze vijf eisen. Kies een VPN-aanbieder met snelle servers op belangrijke locaties, die beschikt over een duidelijke interface. Zorg dat je er eentje kiest met een gratis proefperiode en ‘niet goed geld terug’-garantie. Als laatste wil je natuurlijk goede verbindingen en een strakke snelheid. Volg deze tips op en je bent voorzien van een op en top VPN-verbinding.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

1 Reactie
 • Lester schreef:

  Thanks voor de tip. Voor iedereen die dit na mij leest en niet (zoals ik) alles zelf wil uitvogelen:
  1. Neem een VPN. Ik heb NordVPN. ProtonVPN werkt ook.
  2. Installeer de VPN
  3. Maak in de VPN app verbinding met een Amerikaanse server
  4. Start Netflix op je device.
  5. Netflix en chilllll

  Dit lijkt allemaal logisch maar vooral stap 3 is belangrijk. Ik ben 3 kwartier bezig geweest om erachter te komen dat ik de quick connect gebruikt had waardoor ik op een Nederlandse server zat.

  Succes!!!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *