De voordelen van vermogensbeheer bij crypto

brand
Crypto vermogensbeheer

De voordelen van vermogensbeheer bij crypto

Heb je crypto in jouw bezit? De cryptomunten zijn kostbaar en er gaat veel geld in gepaard. Vooral als je een investering hebt gedaan in een van de bekende cryptomunten moet je hier vaak veel geld voor betalen. Je wilt daarom ook dat deze investering zijn geld meer dan waard gaat zijn. Een goed rendement behalen is daarom een vereiste. Omdat je hier zelf vaak niet voldoende inzichten in hebt, kun je gebruik maken van de expertise van een professional als Amdax. Voordat je deze inschakelt, is het goed om de voordelen hiervan op een rij te zetten. Want wat kun je er allemaal aan behalen? Onderstaande informatie zet de belangrijkste voordelen voor jou op een rij.

De expertise van de professional inzetten

Amdax is een professional die veel verstand heeft van de cryptomarkt. Deze expertise kun je goed inzetten om de juiste beslissingen te maken. Iedere beslissing die je maakt, is namelijk cruciaal voor het rendement dat je hiermee behaalt. Doordat je hier zelf vaak niet voldoende verstand van hebt, loop je geld mis met het verhandelen van jouw munten of de manier waarop je deze bewaart. De expertise zorgt ook weer voor nieuwe adviezen, zodat je in de toekomst weer nieuwe beslissingen kunt maken en je meer cryptomunten aan jouw portefeuille toe kunt voegen.

Meer bescherming voor de cryptomunten

Cryptomunten bescherming

Een ander voordeel van crypto vermogensbeheer door de professional uit te laten voeren, is dat je hiermee meer bescherming hebt voor jouw cryptomunten. Normaal gesproken ben je geneigd om de munten bij de broker te laten staan of eventueel over te plaatsen naar een andere wallet. Echter zijn deze heel gevoelig voor hackers en andere criminelen, waardoor er een kans bestaat dat je jouw investering kwijtraakt. De professional plaatst de munten op een geheel andere server, waardoor er extra sleutels nodig zijn om de transactie te voltooien. Je weet hierdoor ook zeker dat de munten niet zomaar in verkeerde handen vallen en jij de investering verder uit kunt bouwen met het rendement en de koerswisselingen.

De juiste beslissingen kunnen maken

Bij crypto vermogensbeheer heb je als grootste voordeel dat je zelf de regie in handen houdt. Als je uit wilt stappen en jouw munten wilt verkopen, is dit mogelijk. Hiervoor moet je de grafieken goed in de gaten houden. Deze geven namelijk veel informatie over de huidige koers en de veranderingen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Een expert weet precies hoe je deze grafieken moet aflezen en kan jou adviezen geven. Ook kan deze de beslissingen voor jou nemen indien nodig, zodat je zeker weet dat jij een goed rendement behaalt. Dit kan daarom grote voordelen opleveren en jij maakt gebruik van de beste kennis en ervaring die tot jouw beschikking staat.

Crypto zakelijk inzetten?

Zie je als ondernemer of DGA brood in het investeren in crypto? Daar zijn verschillende opties voor. Zo kun je crypto zakelijk kopen. Hiervoor heb je een apart zakelijk crypto-account voor nodig. De Belastingdienst beschouwt dit als onderdeel van het ondernemingsvermogen, die je op de balans zet als vlottende activa. De Belastingdienst kent uitzonderingsgevallen waarbij er sprake kan zijn van voorraad. In beide situaties wordt de cryptovaluta op kostprijs of lagere bedrijfswaarde gewaardeerd.

Een hele andere optie is om zelf een cryptomunt voor jouw bedrijf op te richten, bijvoorbeeld om klanten te belonen voor hun loyaliteit.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *