Websiteteksten

brand
Websiteteksten

Websiteteksten

Websiteteksten die werken en scoren in Google

laptop met WordPress op bureau met koffie - websiteteksten
Eén van de eerste stappen die een beginnend ondernemer vandaag de dag moet nemen, is het schrijven van teksten voor de website van zijn bedrijf. Tot voor kort kwam je er als ondernemer misschien nog wel mee weg om je website als leuke toevoeging aan je eigenlijke bedrijf te beschouwen, een soort digitaal visitekaartje. Tegenwoordig ligt de realiteit anders: jouw website is voor het leeuwendeel van je klanten het platform waar het eerste klantcontact plaatsvindt.

Het belang van een goede website wordt fors onderschat

Weinig ondernemers zullen ontkennen dat een goede website belangrijk is. Maar de praktijk wijst uit dat er ook maar weinig zijn die het belang daadwerkelijk op waarde weten te schatten. Realiseer je als ondernemer dat verreweg het grootste deel van je toekomstige klanten al lang via je website een mening over jouw bedrijf heeft gevormd. Ze bepalen op basis van de content op jouw website of ze je wel of niet gaan bellen, mailen of bezoeken. Door het internet is de concurrentie immers enorm toegenomen. Je bent gewoon een van de velen. Hoe val je dan nog op?

Website autoriteit verhogen
De realiteit laat zien dat dit besef nog lang geen gemeengoed is binnen ondernemend Nederland. Ongeveer de helft van de websites van MKB’ers is toe aan een nieuwe website; informatie klopt niet meer, diensten zijn veranderd of tarieven zijn achterhaald. Dat maakt een slechte indruk op iedere potentiële klant dit je website bezoekt. Resultaat: deze bezoeker zul je nooit te spreken krijgen en kun je dus ook niet converteren tot klant.

Nieuwe websiteteksten? Mijn bedrijf draait juist prima!

Is dat dankzij of ondanks de tektsten op je website? Dat een bedrijf goed presteert, wil niet eggen dat er geen verbetering mogelijk is. Wellicht wil je vanwege die goede prestaties wel uitbreiden, maar kom je maar moeilijk aan nieuw personeel? Ook nieuwe medewerkers checken eerst je website en vormen direct een mening.

Het is belangrijk om je website te blijven vernieuwen en te blijven voeden met nieuwe content en teksten. Ook als je onderneming lekker draait. Zonder verversing veroudert iedere website, ondescheid je je niet van de concurrentie en zal Google je minder relevant vinden. Daarmee loop je klanten en dus omzet mis, of je vindt geen optimaal nieuw personeel. Vaak zul je niet eens weten waar dat aan ligt.

Het is tijd voor nieuwe websiteteksten wanneer:

  • Het verhaal op je site allang niet meer klopt met de actuele situatie. Nieuwe producten, klanten of personeel? Laat het je klanten weten.
  • Je website bijna geen verkeer via Google krijgt. Tijd voor een SEO-optimalisatie!
  • Je wilt groeien met jouw bedrijf. In de marketing van vandaag, staat je website centraal.

Laat je website professioneel vullen en onderhouden

Website bijhouden met actuele content voor meer bereik en omzet
Overtuigd zijn van het belang van een goede website is één. Stap twee, de uitvoering ervan, neemt tijd en expertise in beslag. Het kan dan enorm helpen een professional aan je website te laten werken. Onze professionals weten wat er nodig is om die optimale online presentatie te bewerkstelligen.Wij beschouwen jouw website als een huis dat nooit af is: we blijven er continu aan klussen en bouwen. Met scherpe blogs, landingspagina’s en downloads. Zo blijft je website altijd actueel, opvallend en fris. We vullen je website met ijzersterke teksten die niet alleen jouw klanten perfect aanspreken, maar er ook voor zorgen dat Google jouw website weet te vinden en dat jouw diensten en producten krachtig naar voren komen. We redigeren  ook teksten die je misschien al hebt en zorgen ervoor dat jouw website echt voor jou gaat werken.Is je interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier in en geef aan op welke dag en tijdstip het jou het best uitkomt om met één van onze professionals te sparren. We nemen op het door jou gewenste moment contact op om jouw specifieke wensen te bespreken. Alles is daarbij mogelijk: van het aanpassen van een paar kleine pagina’s tot het bouwen van een compleet nieuwe, grote website.
Toe aan nieuwe websiteteksten? Of misschien een nieuwe website? Vul het contactformulier in en maak direct een telefonische afspraak!

Laden...