Flexibel werken? Dit kan waar en wanneer je maar wilt!

brand
Flexibel werken

Flexibel werken? Dit kan waar en wanneer je maar wilt!

Marketing is overal. Dit vakgebied legt de nadruk op het bevorderen van de verkoop van producten. Veel grote bedrijven blijven steeds meer en meer groeien, waardoor de focus voornamelijk ligt op de bedrijfsprocessen. Echter, is het belangrijk om er ook aan te werken dat consumenten weten welke producten of diensten het bedrijf aanbiedt. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om marketing bij een marketingbureau uit te zetten, zodat zij op andere delen van het bedrijf kunnen focussen. Gezien flexibel werken een groot deel is geworden van de huidige manier van werken, is het belangrijk om steeds meer manieren te vinden die dit makkelijker maken. Wil jij hier meer over weten hoe jouw marketingbureau beter en efficiënter kan werken? Lees dan snel verder

Flexibel werken

Een smart office voor het bedrijf 

Tijdens de pandemie moesten we voornamelijk vanuit huis werken. Na de pandemie is een nieuwe manier van werken in het leven geroepen, namelijk hybride werken. Dit betekent dat we niet alleen thuis of op afstand werken, maar ook naar kantoor gaan. Ook in de toekomst zullen we steeds meer en meer werken naar een flexibel kantoor met slimme software en hardware. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we te allen tijde comfortabel werken en de productiviteit kunnen verhogen. Een makkelijke manier om dit te doen is met een smart office. Een smart office maakt hybride werken mogelijk en kan eenvoudig en flexibel inspelen op verschillende manieren van samenwerken. Hiermee hebben werknemers controle over hun werkomgeving en zij kunnen zelfstandig keuzes maken. Zo kunnen zij bijvoorbeeld makkelijk vergaderen op afstand en daarnaast wordt ook de communicatie verbeterd. Om dit mogelijk te maken, is het belangrijk dat bedrijven deze software en hardware laten installeren door gespecialiseerde bedrijven.

Flexibel werken

Efficiënt werkplekken reserveren 

Met een smartoffice kun je ook gebruik maken van een werkplek reserveringssysteem. Hiermee kan flexibel werken zelfs naar een hoger niveau gebracht worden. Dagelijks kunnen medewerkers zien wat de bezetting status van werkplekken is en binnen enkele seconde een werkplek reserveren. Dit kan gedaan worden middels een slimme app of online portaal. Op deze manier is iedereen te allen tijde verzekerd van een werkplek. Vooraf kunnen ook persoonlijke voorkeuren ingesteld worden, zodat een werkplek aan de behoeften van iedere werknemer voldoet. Bij aankomst op kantoor kan de status van een werkplek gecontroleerd worden met met Mapping, Connect en Glow. Uiteraard wordt deze desk booking software ook door een extern gespecialiseerd bedrijf gefaciliteerd. Wist je dat deze software ook op hoger niveau erg handig is? Bedrijven hebben hiermee de mogelijk om hun kantoorruimtes efficiënt te beheren en daarnaast hebben facility managers meer zicht op hoe, waar en wanneer er gebruik wordt gemaakt van bedrijfsmiddelen. Met deze informatie kunnen zij vervolgens meer gerichte interpretaties maken en kijken welke aanpassingen zij gaan maken. Het is goed om te weten dat een smartoffice geschikt is voor elk bedrijf. Er worden volledige smart pakketten aangeboden, maar er is ook de mogelijkheid om enkele delen van het pakket aan te schaffen. Het is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

In het kort, marketingbureaus zorgen ervoor dat de producten en diensten van andere bedrijven beter verkocht worden. Gezien flexibel werken een belangrijk onderdeel is geworden van de samenleving, kunnen zij nu ook gebruik maken van een smart office.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *