Gevonden! 43 online recruitment tips voor website, content en social media

brand
Gevonden! 43 online recruitment tips voor website, content en social media

Gevonden! 43 online recruitment tips voor website, content en social media

Online recruitmentHeel veel praktische recruitment tips voor het vinden van de juiste kandidaat online

Nu de economie op volle toeren draait, komt Nederland hoofden en handen tekort. Of je het nu online recruitment of e-recruitment noemt, talent is schaars en iedereen jaagt online op dezelfde schapen met vijf poten. De War of Talent woedt hevig en voltrekt zich voor 99% op het internet. Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit en effectiviteit van je online recruitment. Met het gratis e-book Gevonden! 43 online recruitment tips voor website, content en social media delen we onze kennis en ervaringen als content marketeers. Je krijgt direct uitvoerbare recruitment tips om die gewenste kandidaat binnen te slepen. Wil je direct starten met een ijzersterke werken-bij-ons-pagina? Profiteer dan van onze speciale aanbieding.

 De impact van het internet op recruitment is revolutionair. Drempels vallen weg, iedereen is online bereikbaar en aanspreekbaar. Dat heeft aanzienlijke voordelen, maar ook een keerzijde: niet alleen jij vist online in de talentenpoel. Ook kleine en grotere werkgevers met vergelijkbare vacatureprofielen werpen hun lijnen uit, voorzien van het meest verleidelijke aas. Hoe zet je de competitie naar jouw hand? Deze e-recruitment tips helpen jou direct verder!

DOWNLOAD het e-book: Gevonden! 43 online recruitment tips voor website, content en social media

+ BONUS! Vijf tips voor een efficiënte fotoshoot

43 online recruitment tips

E-recruitment tips en handvatten – direct door jou uitvoerbaar

In Gevonden! 43 online recruitment tips voor website, content en social media laten we vanuit onze actieve betrokkenheid bij de recruitmentpraktijk als content marketeer en copywriter zien hoe het spel gespeeld wordt. Arbeidsmarktcommunicatie is een vak. Soms is het raadzaam om daar specialisten bij in te schakelen, maar met geduld en gezond verstand kun je veel zelf. Je krijgt praktische tips en handvatten voor LinkedIn, Instagram, Facebook, website en content.

Online recruitment tips die voor je werken

Je website is de spil waar omheen je je online recruitment groepeert. Je krijgt aandachtspunten aangereikt voor de techniek van je website. Ze gaan over vindbaarheid, snelheid, impactvolle weergave op de smartphone en efficiënte functies die talent helpen snel te zoeken naar en te reageren op jouw vacatures. Ook zie je waar je website aan moet voldoen om snel vacatures toe te voegen of aan te passen. Is de techniek van je website voor jou abracadabra? Dan heb je hiermee waardevolle munitie om te sparren met je webbouwer.

Arbeidsmarktcommunicatie anno nu

In de whitepaper verschuiven we vervolgens de aandacht naar de inhoud, de content. Vanuit onze ervaringen bij uiteenlopende bedrijven laten we zien hoe je je werkgeverschap online profileert. In overeenstemming met de nu geldende, interactieve communicatienormen, afgestemd op een generatie die niets voor zoete koek slikt. Wat willen talentvolle mensen weten in hun zoektocht naar de ‘ultieme uitdaging’? Op welke kwaliteiten vergelijken ze het aanbod en de drijfveren van werkgevers? Ik neem je mee in de geheimen van employer branding door middel van tekst en beeld.

Werken bij jou – dáár draait het om

Talent moet bij jou willen werken. Dat is de kern. Heb je lastig te vervullen vacatures? Dan zul je zeker geïnteresseerd zijn in deze 43 tips voor een speciale werken-bij-pagina of  een volledig gespecialiseerde werken-bij-website. Online recruitment neemt de allure van online marketing aan en dat betekent dat de inzet van alle beschikbare middelen geoorloofd en aan te bevelen is. Je website is de spil, maar social media als LinkedIn en Facebook spelen een essentiële, aanvullende rol. Hoe je ze effectief aan jouw doelen verbindt?

Starten met e-recruitment? Adviesafspraak maken!

Heb je naar aanleiding van de tips uit dit gratis e-book vragen of behoefte aan een gericht advies over online recruitment? Of zoek je professionele en pragmatische ondersteuning bij het vergroten van de effectiviteit van de online middelen die je in de War on Talent inzet? Ik doe je een aanbieding waar je niet omheen kunt.

PLAN NU EEN TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK

[bookly-form category_id=”2″ service_id=”9″ staff_member_id=”2″ hide=”categories,services,staff_members”]