Internet Marketing Den Helder

brand
Internet Marketing Den Helder

Internet Marketing Den Helder

Word je wel gevonden in Google als Helders bedrijf? Heb je meer omzet nodig met je webwinkel? Hoe kun je je online klanten terug laten komen? Als je deze vragen hebt, dan heb je behoefte aan internet marketing specifiek voor Den Helder.

Internet Marketing Den Helder

Internet marketing, ookwel online marketing genoemd, is het benaderen van de markt via internet. Nederland zit steeds meer op internet en bestelt steeds meer online, ook in Den Helder. Bloeise biedt online marketing diensten aan voor bedrijven in Den Helder en de noordkop. Dat kan een eenmalige website analyse zijn, een volledige zoekmachine optimalisatie, of maandelijkse ondersteuning bij de inzet van social media, nieuwsbrief of PR. Bekijk de online marketing diensten.

Het begint met content

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Bij ieder klantencontact vertel je jouw verhaal en geef je jouw toegevoegde waarde. Dat is de inhoud. Bloeise vertaalt jouw toegevoegde waarde naar internet toe. Naar keywords, teksten, waardepropositie, aanbiedingen, customer cases, tweets, Facebookberichten, persberichten… naar content. Internet marketing begint met content. Bekijk de bedrijven en organisaties kozen voor Bloeise, lees het blog of neem direct contact op.

Den Helder met Willemsoord en lichtschip Texel

Foto door Daniël Roozing

Love Den Helder

Bloeise is als Helderse onderneming erg betrokken bij Den Helder als stad, de Facebookpagina Love Den Helder. Het doel van de pagina: het stimuleren van ambassadeurschap bij de Helderse inwoners en toeristen door te laten zien hoe mooi Den Helder is en verborgen pareltjes te delen. Mijn achtergrond als marketingman bij VVV Texel komt goed van pas. Den Helder is een bijzondere stad die helaas te weinig erkenning krijgt en (nog!) een matig imago draagt. Facebook is een medium met veel potentieel bereik, dat juist visueel is ingesteld. Ideaal om aan een positiever beeld van Den Helder te bouwen. En ook dat is weer een toepassing van internet marketing.