Keuzestress? 3 topkeuzes voor relatiegeschenken!

brand
Keuzestress? 3 topkeuzes voor relatiegeschenken!

Keuzestress? 3 topkeuzes voor relatiegeschenken!

6 maanden geleden

Het speurwerk naar het ideale relatiegeschenk kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Met een overvloed aan opties, kan het kiezen van het perfecte cadeau stressvol aanvoelen. Gelukkig bestaan er een aantal relatiegeschenken die steevast goed ontvangen worden. In dit artikel belichten we drie uitstekende keuzes voor relatiegeschenken die helpen bij het verminderen van keuzestress. We zullen ook de mogelijkheden verkennen van sleutelhangers met logo en het bedrukken van slingers.

  1. Exclusieve pennen met gravure

Een tijdloos en geliefd relatiegeschenk zijn pennen. Pennen zijn dagelijks in gebruik, of dit nu op kantoor, thuis, of onderweg is. Kiezen voor exclusieve pennen met een gravure van jouw bedrijfslogo maakt van een eenvoudig object een persoonlijk en waardevol cadeau. Telkens wanneer de ontvanger de pen gebruikt, wordt hij of zij herinnerd aan jouw bedrijf. Bovendien zijn pennen praktisch en kunnen ze dagelijks worden gebruikt.

1. Sleutelhangers met logo

Een effectieve manier om jouw merk te promoten, is het gebruik van sleutelhangers met jouw logo als relatiegeschenk. Sleutelhangers zijn praktisch en worden dagelijks gebruikt. Door jouw logo op een sleutelhanger te plaatsen, blijft jouw merk voortdurend zichtbaar. Of het nu aan de sleutels van een huis, auto of kantoor hangt, jouw logo valt op. Sleutelhangers met logo zijn bovendien gemakkelijk te personaliseren en kunnen worden afgestemd op de stijl en kleuren van jouw bedrijf.

2. Duurzame waterflessen

In een tijd waar duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel staan, vormen duurzame waterflessen een uitstekende keuze voor een relatiegeschenk. Deze flessen zijn vervaardigd uit recyclebare materialen en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt, wat bijdraagt aan de vermindering van wegwerp plastic. Een logo op deze waterflessen garandeert continue zichtbaarheid van jouw merk. Daarnaast is de waterfles overal mee te nemen, waardoor jouw bedrijf ook buiten kantooruren gepromoot wordt.

3. Luxe notitieboeken

Notitieboeken zijn een onmisbaar hulpmiddel, zowel in persoonlijke als professionele context. Door te kiezen voor luxe notitieboeken met een elegant design en hoogwaardige afwerking, toon je jouw waardering aan klanten of zakenrelaties. Deze notitieboeken bieden voldoende ruimte voor notities, brainstormsessies en creatieve ideeën. Het bedrukken van jouw logo op de cover van het notitieboek zorgt ervoor dat jouw merk steeds in gedachten blijft bij het gebruik ervan.

4. Slingers bedrukken

Het bedrukken van slingers als relatiegeschenk biedt een unieke en feestelijke manier om jouw bedrijf in de kijker te zetten. Slingers zijn ideaal voor bijzondere gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en evenementen. Door jouw logo of boodschap op de slingers te drukken, creëer je een feestelijke ambiance en versterk je de beleving van jouw merk. Slingers bedrukken is bovendien eenvoudig te doen en is ook gemakkelijk op te hangen. Ook kunnen ze hergebruikt worden, mits je ze goed opbergt. 

 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *