Lockers voor het personeel aanschaffen?

brand
Werknemer houdt locker vast blij

Lockers voor het personeel aanschaffen?

8 maanden geleden

Het is belangrijk om er als werkgever voor te zorgen dat het personeel een veilige plek heeft waar ze hun spullen kunnen opbergen. Zeker wanneer ze tijdens het werk niet de kans hebben om de spullen bij zich te dragen, is het goed om hierin mee te denken. Zo is een bezoek aan de website van Locker Shop geen overbodige luxe om eens te kijken naar geschikte lockers waar het personeel de spullen veilig kan bewaren. Er zijn dan behoorlijk wat opties om uit te kiezen, dus het is belangrijk om je hierin goed te verdiepen, zodat het personeel met vertrouwen gebruik kan maken van deze lockers.

Welk formaat locker heb je precies nodig?

Zo kun je kiezen voor grote lockerkasten die ook voorzien zijn van ruimere compartimenten om spullen in op te bergen. Maar als je weet dat het personeel bijvoorbeeld alleen hun telefoons in de lockers moet opbergen en geen behoefte heeft aan zoveel ruimte, dan kun je ook voor kasten kiezen met meerdere kleine lockers voor kleinere bezittingen. Natuurlijk hangt dit ook af van de beschikbare ruimte voor de lockers en het aantal personeelsleden waarvoor je lockers nodig hebt. Bekijk deze aspecten goed, zodat je gericht kunt zoeken naar een geschikte kast.

Diverse fronten

Je kunt bovendien een onderscheid maken tussen verschillende lockers met diverse voorkanten. Zo kun je natuurlijk kiezen voor de standaard dichte voorkant, soms in een bepaalde kleur, maar je hebt ook de mogelijkheid om te opteren voor transparante voorkanten. Met transparante voorkanten kun je altijd gemakkelijk zien wie zijn spullen heeft opgeborgen en hoeveel mensen er nog aan het werk zijn. Wanneer de locker op slot zit, heeft niemand toegang tot deze spullen, maar je behoudt wel een beter overzicht. Hetzelfde geldt voor gaaslockers, waarbij je dit overzicht ook behoudt, terwijl je het soms kwetsbare glas vermijdt.

Bedenk goed wat je zoekt

Bekijk daarom goed wat jij als werkgever zoekt. Je kunt hierbij ook het personeel betrekken om erachter te komen wat hun wensen en voorkeuren zijn. Zo laat je als werkgever zien dat je de belangen van het personeel belangrijk vindt, en je kunt conflicten voorkomen door aan te bieden dat alle persoonlijke bezittingen in een locker kunnen worden opgeborgen. Wat is de beschikbare ruimte om dit te realiseren en wat is de gewenste uitstraling? Daarnaast is het ook belangrijk om te bedenken welk type slot de beste optie is voor de lockers op deze locatie.

 

 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *