Wereldwijd marktbereik: hoe versleutelde verbindingen je bedrijf kunnen boosten

brand
Wereldwijd marktbereik: hoe versleutelde verbindingen je bedrijf kunnen boosten

Wereldwijd marktbereik: hoe versleutelde verbindingen je bedrijf kunnen boosten

Het behalen van de omzetdoelstellingen is een van de belangrijkste punten van aandacht binnen jouw bedrijf waar je mee te maken hebt. Niet zo gek dat je dan constant op zoek bent naar manieren om je omzet te boosten. Je kunt er een marketingstrategie op aanpassen of je zet op een slimme manier personeel in tijdens de piekperiodes. Maar het hebben van de juiste software, zoals een versleutelde verbinding, is dan een echte must. Waarom dit zo belangrijk is voor je bedrijf, lees je in dit blog. 

Je voorkomt dat cybercriminelen toegang krijgen tot waardevolle gegevens 

Een van de grootste redenen waarom je op korte termijn over moet gaan op een versleutelde verbinding, is dat cybercriminelen niet langer meer toegang kunnen krijgen tot waardevolle gegevens. Wat één ding weten we vandaag de dag maar al te goed; er worden steeds vaker nieuwe manieren verzonnen om toegang te krijgen tot belangrijke bedrijfsgegevens. En dat wil je te allen tijde voorkomen. Een versleutelde verbinding maakt daar korte metten mee en zorgt ervoor dat iedere werknemer veilig gebruik kan maken van het internet. En dat is wel een erg fijne gedachte, toch?

Waar dan ook ter wereld gaat iedereen veilig aan het werk 

Een versleutelde verbinding zorgt er altijd voor dat iedereen veilig aan het werk kan gaan, waar dan ook ter wereld. En hierdoor komen waardevolle gegevens, zoals de gegevens van de creditcard en omzetcijfers, niet in handen van de verkeerde personen. Niet zo gek dus dat werken met een versleutelde verbinding als een echte must wordt gezien door zowel grote bedrijven als kleine bedrijven. Redenen genoeg dus om hier binnenkort wat meer over in te gaan lezen.

Het hebben van een versleutelde verbinding brengt verschillende voordelen met zich mee 

Maak je een keer gebruik van een VPN gratis proefperiode? Dan geniet je meteen al van een paar zeer aantrekkelijke voordelen. Je kunt daarbij denken aan:

  • Het beveiligen van apparaten tegen virussen, spyware en malware
  • Het krijgen van real-time meldingen als er inbreuk op je creditcard, identiteit of e-mail wordt gemaakt
  • Het wijzigen van het IP-adres.

Een proefperiode heeft doorgaans een duur van 30 dagen. Hierdoor heb je meer dan genoeg tijd om de VPN verbinding uitgebreid te testen. Maar je ontvangt ook meteen erg waardevolle feedback van medewerkers binnen de organisatie. Zo kun je net even wat beter een gerichte keuze maken als het aankomt op het kopen van de software.

Het kopen van een VPN heb je erg makkelijk online gedaan

Het hebben van een goed werkende VPN verbinding is gewenst, al dan niet verplicht binnen zowel grote organisaties als kleine organisaties. En het kopen ervan? Dat heb je altijd erg makkelijk online gedaan. Via een betrouwbare partij kies je een VPN die geschikt is voor verschillende apparaten die bijvoorbeeld draaien op Firefox en Windows. Let daar dus altijd goed op als je de software gaat installeren. Ga je hier op korte termijn al een keer mee aan de slag?

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *