4 Crypto’s waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt

brand
nieuwe crypto's op de markt

4 Crypto’s waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt

De markt bewoog vandaag niet veel, maar een aantal altcoins wisten wat winsten te maken, zoals Dash 2 Trade (D2T). dat steeg met meer dan 50%. In dit artikel noemen we de beste coins in de markt en benoemen we presale crypto’s die de moeite waard zijn om in te investeren.

Dash 2 Trade (D2T)

De prijs van Dash 2 Trade bereikte in de afgelopen 24 uur recordhoogtes. Op het moment van schrijven werd het verhandeld voor $0.03223655, met een stijging van 66% in die periode, 128% in een week en 164% in 30 dagen!

De indicatoren van de coin geven een zeer sterk momentum aan. Zijn Relative Strength Index (RSI) in het paars sprong in de afgelopen paar uur naar 90 voordat het daalde naar 70 en later weer steeg naar 80.

Investeren en het laatste nieuws over crypto , vind je hier: xbitcoinclub.nl/.

C+Charge (CCHG)

C+Charge (CCHG) is een betalingsnetwerk waar gebruikers kunnen betalen voor het opladen van hun elektrische voertuigen (EV’s). De presale van CCHG heeft tot nu toe al meer dan $1,9 miljoen opgehaald. Het project zal later in het jaar gelanceerd worden. C+Charge wil de blockchain inzetten om carbon credits voor iedereen toegankelijker te maken. Deze carbon credits worden uitgegeven aan gebruikers in de vorm van nun-fungible tokens (NFT’s).

Met C+Charge kunnen gebruikers hun EV’s opladen door te betalen met CCHG, en ze worden beloond met koolstofkredieten in de vorm van NFT’s. Omdat deze credits kunnen worden verkocht of verhandeld voor andere cryptocurrencies, zullen in de toekomst hopelijk meer mensen overstappen op elektrische auto’s.

C+Charge is er onlangs mee begonnen hun niet verkochte CCHG tokens te burnen. Dit wil zeggen dat de vastgezette voorraad van 1 miljard al verkleind wordt. Dit kan ervoor zorgen dat de coin deflatoir wordt waardoor de koers kan stijgen wanneer de coin gelist wordt bij exchanges in een paar maanden.

RobotEra (TARO)

RobotEra is gebaseerd op de blockchain van Ethereum. RobotEra heeft wel wat weg van The Sandbox. Metaverse wordt een meta-game waarin gebruikers virtuele voorstellingen van gebouwen kunnen maken met behulp van NFT’s. De alfa-versie wordt eind Q2 2023 gelanceerd, waarna verschillende nieuwe gameplay-elementen zoals VR- en AR-functies zullen worden geïntroduceerd (bron).

De RobotEra voorverkoop begon eind 2022 en bracht bijna 1 miljoen dollar op. Investeerders kunnen deelnemen door hun portemonnee aan te sluiten om TARO te kopen met ETH of USDT-en vervolgens robotera.ai/presale-signup te bezoeken .

Op het moment betaal je voor 1 TARO $0,020 en deze prijs zal stijgen tijdens de tweede fase van de presale naar $0,025. De tweede fase zal van start gaan wanneer er $1,8 miljoen is opgehaald. Er zullen in totaal drie presale fases zijn waar 15% van TARO’s volledige voorraad van 1,5 miljard.

Fight Out (FGHT)

De presale van Fight Out (FGHT) heeft tot nu toe meer dan $4,9 miljoen aan investeringen opgehaald. De koers van de FGHT tokens wordt tijdens de presale elke 12 uur verhoogd tot het einde van de presale. Dit geeft aan dat er veel interesse vanuit de markt is voor het move-to-earn Web 3 platform. Fight Out beloond zijn gebruikers voor het voltooien van verschillende work-outs en uitdagingen wanneer het lanceert in het tweede kwartaal van 2023.

De voorverkoop loopt af op 31 maart, en het project heeft zichzelf al genoteerd op beurzen. Zo zijn ze momenteel te vinden op LBank Exchange en BKEX, maar ook hier zullen alleen maar meer noteringen worden toegevoegd!

Fight Out zal een sterk sociaal element hebben wanneer het project gelanceerd wordt. Gebruikers kunnen hun resultaten en work-outs delen met andere gebruikers, het hebben over het laatste crypto nieuws en status updates plaatsen. Door het gebruik van het platform aan te moedigen, hopen de oprichters dat FGHT in waarde zal blijven groeien. Momenteel gebruiken ze het als betaalmiddel voor abonnementen.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *