De beste relatiegeschenken van nu: bedrukt, gepersonaliseerd of gestikt?

brand
De beste relatiegeschenken van nu: bedrukt, gepersonaliseerd of gestikt?

De beste relatiegeschenken van nu: bedrukt, gepersonaliseerd of gestikt?

Het geven van een relatiegeschenk blijft de ideale manier om klanten te bedanken voor de samenwerking en om een goede relatie op te bouwen. Maar wat is nu het beste relatiegeschenk om te geven? Het kan moeilijk zijn om een goed geschenk te kiezen voor een klant, maar we hebben verschillende tips voor je op een rij gezet wat het beste relatiegeschenk kan zijn!

Ga voor persoonlijk en uniek 

Unieke en persoonlijke cadeaus zijn altijd een zeer goede keuze als relatiegeschenk. Ze laten aan de zakenrelatie zien dat je de moeite hebt gedaan om iets speciaals te vinden of te laten maken. Dit zal altijd erg gewaardeerd worden en een goede indruk achterlaten.  Bij een persoonlijk en uniek cadeau kun je veel kanten op. Je kunt hier denken aan een mooi gegraveerde pen met de naam van de persoon, een persoonlijke mok of een mooi handgemaakt sieraad. Dit soort cadeaus zijn een echt blijk van waardering en zal ervoor zorgen dat de band tussen jou en de zakenrelatie wordt versterkt. Dit kan weer vruchtbaar zijn voor de toekomst en ervoor zorgen dat ze zaken met je blijven doen.  

De beste relatiegeschenken van nu: bedrukt, gepersonaliseerd of gestikt?

Duurzame relatiegeschenken 

Iets wat ook steeds populairder wordt is het geven van duurzame en milieuvriendelijke relatiegeschenken. Deze wereld wordt steeds groter en er zijn steeds meer mogelijkheden. Voor een bedrijf is het geven van een duurzaam geschenk een hele goede manier om te laten zien aan zijn relaties, dat het begaan is met het milieu en geeft om duurzame alternatieven. Een voorbeeld van een mooi duurzaam geschenk is bijvoorbeeld een herbruikbare waterfles. Kies voor een waterfles die gemaakt wordt van gerecyclede materialen. Zo is hij goed voor het milieu, maar ook nog eens erg handig in gebruik. Ook zal de relatie elke keer als hij de waterfles gebruikt aan je denken, wat ook weer de band kan versterken.  

Hippe en eigentijdse geschenken 

Een hip geschenk is altijd populair en valt altijd goed in de smaak. Het zijn cadeaus die eigentijds en modern zijn. Dit zorgt ervoor dat ze perfect passen bij de huidige tijd. Een handige powerbank, mooie draadloze oordopjes of een duurzaam notitieboekje passen hier perfect bij. Ook trendy geschenken zoals een gepersonaliseerde gadget met een hip design is erg in trek.   Door dit soort geschenken te geven, laat je als bedrijf zien dat je meegaat met je tijd en op de hoogte bent van de laatste trends. Je hebt oog voor stijlvolle en moderne geschenken en dit kan op de relatie overkomen als dat je precies weet waar je mee bezig bent. Je bent goed up-to-date en weet wat er speelt.  

De beste relatiegeschenken van nu: bedrukt, gepersonaliseerd of gestikt?

Kies voor praktisch 

Een praktisch relatiegeschenk is altijd goed. Handige gadgets zijn essentieel in ons dagelijks drukke leven. Een praktisch geschenk kan in vele vormen komen en het leven dus op verschillende manieren makkelijker maken. Je kunt hierbij denken aan een slim horloge, een draadloos oplaadstation of een compacte oplader. Met deze handige gadgets laat je zien dat efficiënter en goed georganiseerd werken belangrijk is en je daar met je geschenk graag bij wilt helpen.  Ook kantoorbenodigdheden doen het om die reden altijd goed als relatiegeschenk. Je kunt hier een vleugje creativiteit aan toevoegen om zo wat gezelligheid aan een werkplek toe te voegen. Een kleurrijk notitieboekje, unieke pennen, een kalender met inspirerende quotes of grappige bureau accessoires zullen items zijn die zeker een glimlach op het gezicht toveren. Het zijn ook dingen die dagelijks gebruikt worden, waardoor ze tijdens hun werk vaak aan je bedrijf en jullie zakenrelatie zullen denken.  

Luxe relatiegeschenken 

Voor bepaalde relaties wil je soms wat meer uit de kast trekken qua waardering. Zeker voor de relatie waar je al een lange tijd mee samenwerkt kan het veel betekenen om eens een mooi luxe relatiegeschenk cadeau te doen. Mooie exclusieve merkproducten zijn hierbij altijd een geweldig goede keuze. Ze stralen kwaliteit en stijl uit en laten de ontvanger ook duidelijk zien dat je aandacht aan hem besteedt. Als exclusief product kun je bijvoorbeeld een mooie luxe pen, een elegant horloge of een heerlijk luxueus parfum cadeau doen. Kies voor merken die bekend staan om hun vakmanschap en tijdloze designs.  Wil je juist een luxe relatiegeschenk dat elegantie en stijl uitstralen? Een prachtige leren portemonnee, tas of een horloge is ook iets wat zeker indruk zal maken. Kies voor een geschenk van hoogwaardig materiaal en met een mooie afwerking. Ook kun je deze cadeaus vaak nog laten personaliseren. Zo kan er in een tas of portemonnee de initialen gestikt worden of in het horloge worden gegraveerd. Dit laat een zorgvuldige indruk achter en laat zien dat je waarde hecht aan vakmanschap, precisiewerk, afwerking en de materialen.  

Creativiteit laten zien 

Voor een relatiegeschenk mag je ook de creativiteit de vrije loop laten. Zo is bijvoorbeeld een decoratief item een populaire keuze. Het voegt sfeer en stijl toe aan een omgeving, maar dient ook als een blijvende herinnering aan de persoon die het geeft. Een uniek kunstwerk moet ook altijd met veel zorg en aandacht uitgekozen worden, om er zeker van te zijn dat het goed bij de ontvanger past. Zo zal de ontvanger zeker onder de indruk zijn van je oog voor creativiteit en detail.  Wat hier ook goed bij aansluit, is het geven van iets wat inspireert om creatief te zijn. Een prachtig koffietafelboek, een mooi magazine of een inspirerend boek zijn ook mooie geschenken die inspiratie kunnen geven. Een onderwerp wat goed bij de relatie en zijn werk past, kan weer inspireren voor verdere samenwerkingen in de toekomst. Ook kun je ervoor kiezen om een leuk DIY-pakketje als geschenk te geven. Zo daag je de zakenrelatie uit om zelf aan de slag te gaan en wat moois te creëren. Dit soort geschenken zorgen voor een persoonlijke touch, maar zorgen er ook voor dat je bedrijf leuk in beeld wordt gezet. Tijdens het maken van het pakketje en het eindresultaat dat eruit volgt, zal de ontvanger elke keer aan je herinnerd worden. Een leuk, creatief en vooral ook origineel relatiegeschenk om te geven. 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *