De beste zakelijke telefoons van 2022

brand
zakelijke telefoons 2022

De beste zakelijke telefoons van 2022

Als je als ondernemer aan de slag bent zijn er wel een paar essentials die je nodig hebt. Een goed idee, een hippe bedrijfswagen en natuurlijk ook een zakelijke telefoon. Ook voor werknemers is een zakelijke telefoon vaak wel handig. Elk jaar opnieuw brengen de topmerken in de sector van de smartphones weer nieuwe telefoons op de markt die geknipt zijn voor ondernemers. Maar wie heeft tijd om dat allemaal te volgen? Dat is dan ook waarom wij het voor jou doen! De beste zakelijke telefoons van 2022 zijn wat ons betreft de volgende.

De Samsung S22 Plus

Samsung is al een tijdje het meest populaire Androidmerk op de markt. De Samsung Galaxy S22 Plus is één van de drie S22-modellen die in begin 2022 gelanceerd werden of worden. De Plus versie is te koop vanaf 11 maart. Het is de opvolger van de Samsung S21 Plus en is een uitstekende qua prijs-kwaliteitsverhouding. Grote vernieuwingen moet je van dit model niet verwachten, maar verbeteringen tegenover de eerdere modellen absoluut wel. Het scherm is weer iets beter, de processor alweer sneller en uiteraard kan je bij aankoop genieten van de nieuwste software. Ook de camera is weer net dat tikje beter en scherper.

Het toestel komt met 128GB opslagruimte en heeft ook een variant met een opslaggeheugen van 256 GB. Wat dit toestel een geknipte zakelijke telefoon maakt is het feit dat de S22 Plus water- en stofdicht is. Bovendien is het scherm van de S22 maar liefst 6,6 inch groot. Dat betekent dat als je belangrijke informatie moet lezen of laten zien dat je die bril gerust thuis kunt laten en niet moet inzoomen. Het beeld zelf heeft een Hz-verversingssnelheid van 120 keer per seconde wat een quasi perfect beeld oplevert. De smartphone is geschikt voor 5G-internet en is ook voorzien van een zogenaamde NFC-chip. Dat betekent dat je probleemloos contactloos kunt pinnen. Een functie die voor een zakelijke telefoon een pluspunt is. Ten slotte is er bij de S22 Plus gekozen voor een iets kleinere accu. In de praktijk blijft de accuduur dankzij een betere processor gelijk aan die van zijn voorganger en bovendien laadt de accu van dit model sneller op. Het enige echte minpunt is dat je het geheugen niet uit kunt breiden door het ontbreken van een micro-sd kaartslot.

De Apple iPhone 13 Pro

zakelijke iPhone

Ook Apple kan natuurlijk niet achterblijven in een lijstje met de beste zakelijke smartphones van het moment. Het 5G vlaggenschip van het bedrijf is de iPhone 13 Pro. Waarom is dit een geknipte telefoon voor zakelijk gebruik? Eerst en vooral is de batterijduur van dit model een aangename verrassing dankzij de nieuwe A15 bionic chip. In vergelijking met de voorgangers kan je genieten van minstens twee uur langere batterijduur. Bovendien is het 6,1 inch grote scherm relatief groot en kan je met de Pro Max dat nog een tikje hoger brengen. De belangrijkste troef van deze iPhone is, net zoals bij zo veel iPhones, de razendsnelle handelingssnelheid gecombineerd met de kwaliteit van de camera. Als een deel van de job het maken van foto’s omhelst dan kan je met dit model niet verkeerd gaan.

De Nokia XR20

Nokia is nog steeds alive and kicking. Het Finse bedrijf richt zich vandaag de dag eerder op de high-end markt en daar past de Nokia XR20 absoluut bij. Het grote voordeel aan deze smartphone is dat het een telefoon is die gemaakt is om duurzaam te zijn. Dat betekent dat je kunt genieten van een sterke case en een enorm stevige display. Dit model is krasbestendig, waterbestendig, kan zeer uiteenlopende temperaturen aan en kan je bovendien laten vallen zonder veel gevaar voor de smartphone. Bovendien heeft de Nokia XR20 een ingebouwde ExpressVPN! Het enige echte nadeel aan dit model is dat het werkgeheugen relatief klein is.

De LG Wing 5G

zakelijk LG telefoon

De LG Wing 5G is een buitenbeentje in de wereld van de smartphones. Het is immers een telefoon die uit de toekomst lijkt te komen. Deze smartphone beschikt over niet één, maar wel twee beeldschermen. Het belangrijkste scherm meer 6,8 inch en is dus lekker groot en kan bovendien 90 graden gedraaid worden om horizontaal te kijken of te lezen. Het extra scherm is 3,9 inch groot en laat je toe om verschillende zaken tegelijkertijd open te houden. Bovendien maak je er ook scherpe en knappe foto’s mee dankzij de 48 megapixels van de hoofdlens en zijn de prestaties qua snelheid en verwerking meer dan goed.

Ben je op zoek naar zakelijke telefoons voor jezelf of voor jouw werknemers? Dan heb je hier hopelijk wat inspiratie gevonden. Voor nog meer inspiratie kan je ook altijd hier even een kijkje nemen! Let wel op: een bedrijfsinvestering boven de 450 euro moet afgeschreven worden. En de meeste smartphones die prestaties leveren zitten natuurlijk boven dat bedrag.

 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *