De nieuwste software voor je bedrijf!

brand
Software voor je bedrijf.

De nieuwste software voor je bedrijf!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een goede software voor je bedrijf waarin je alle data en informatie van je bedrijf kan realiseren? En daarnaast klantgerichter en efficiënter aan de slag kunt gaan? Je leest hier over de nieuwst software waar je je bedrijf mee naar een hoger niveau tilt. Zonder dat je hier IT’ers of andere technische mensen voor nodig hebt. Het gaat hier over de een software waarmee je alle ERP’s, ERM’s, 3D-modellen en offertes in kunt bijhouden. Op die manier kun je beter verkopen aan je klanten en duidelijk uitleggen hoe bepaalde machines of producten werken en eruit komen te zien. Het gaat hier over een CPQ-software. Hieronder lees je alles over wat de software inhoudt en wat het voor je bedrijf kan betekenen.

Wat is een CPQ-Software?

CPQ staat voor Configure, Price en Quote. Met de CPQ kun je sneller en makkelijker offertes maken en berekenen. Daarnaast kun je efficiënter en klantgerichter aan de slag. Vroeger werden ze via Excel gemaakt in tabellen en kolommen. Wanneer er iets veranderd moest worden, moest alles in Excel omgegooid worden. Er was daar vaak veel kans op het maken van fouten en bovendien kost het veel werk en tijd. Met de AI die gebruikt wordt bij de CPQ-software kun je alle veranderingen met een knop instellen en zal alles binnen enkele minuten opgelost foutloos gaan.

Software systemen om bedrijfsdata te verzamelen.

Wat kun je allemaal doen met de software?

De software is bedoeld voor maakbedrijven. Je verkoopt bijvoorbeeld complexe machines, installaties of transportbanden. Wanneer je die wilt verkopen aan je klanten moet het duidelijk zijn wat ze kunnen, hoe ze eruit zien en wat het kost. Je kunt met de CPQ een 3D-configurator gebruiken en binnen enkele minuten een complete offerte gemaakt hebben. Op die manier verkoop je sneller en beter. Met behulp van een product configuratie wordt het 3D model direct doorgestuurd naar de engineering en zul je sneller tot een foutloos CAD model komen. CAD staat voor Computer Aided Design. Om het in het kortst uit te leggen, kun je met deze software makkelijker, sneller, betere offertes en 3D modellen maken waardoor je een snellere verkoop zult genereren.

Er zijn verschillende CPQ software op de markt. Ieder bedrijf heeft weer andere specialisaties en applicaties. Het is belangrijk dat je voor jezelf nagaat welke het best bij jouw bedrijf past en waar je natuurlijk het beste gevoel bij hebt. Je kunt altijd contact opnemen met verschillende bedrijven voor meer informatie en uitleg over de software die zij aanbieden.

Software voor je bedrijf gebruiken.

 

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *