gastbloggen online marketing bloeise

Gastbloggen voor Bloeise

Bloeise staat als platform open voor unieke en kwalitatieve gastblogs.

Als gastblogger schrijf je onder eigen naam. Je krijgt een do-follow backlink met je gewenste anchor tekst en een link naar je Google+ profiel voor je Authorship. Maar nog belangrijker: je spreekt een nieuwe doelgroep aan en kunt jezelf als kennisspecialist positioneren. Er wordt zo min mogelijk aan je blog veranderd.

bloeise.nl heeft gemiddeld 5000 unieke bezoekers per maand.

Goed gastblog schrijven?

Een goede gastblog voldoet aan de volgende punten:

  • Uniek artikel (niet elders gepubliceerd) minimaal 450 woorden.
  • Presentaties, fotoseries en onderzoekrapporten mét duiding zijn ook welkom.
  • Rechtenvrije afbeelding (Pixabay.com is anders een aanrader).
  • In overleg kan ik interviewvragen aanleveren die je zelf vervolgens in blogvorm beantwoordt.
  • Interessante invalshoek: tips, vraagstelling, column, eigen ervaringen, observatie.
  • Onderwerp of thema: online marketing, sociale media, service design, customer loyalty, big data, de nieuwe consument, internationale marketing, startups, tech etc.
  • Géén overdadige zelfpromotie of snel-rijk-worden-programma’s: denk aan de lezer.

Bekijk de eerdere gastblogs geplaatst op Bloeise. Als gastblogger maakt je achtergrond totaal niet uit, als je maar wat te melden op papier. De gastblogs die het beste scoren in Google zijn geschreven door studenten.

Blog in opdracht

Kom je graag onder de aandacht van het Bloeise publiek maar heb je zelf geen tijd of de ervaring om het blog te schrijven? Dan kun je ook je blog in opdracht laten schrijven. Voor het schrijven en plaatsen van een standaard blog tot 550 woorden wordt € 200 exclusief btw gerekend. Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Blogverzoek

Gebruik onderstaande formulier om je gastblog of blog opdracht in te sturen. Je krijgt tijdens kantoortijd snel een reactie.

Blogaanvraag

Online cursus B2B bloggen

Schrijf je graag en wil je zakelijk bloggen leren inzetten als B2B-marketingmiddel? Of wil je zelfs van bloggen je werk maken? Daarvoor biedt Bloeise ook een online cursus B2B bloggen