gastbloggen online marketing bloeise

Gastbloggen voor Bloeise

Bloeise staat als platform open voor unieke en kwalitatieve gastblogs.

Als gastblogger schrijf je onder eigen naam op Bloeise. Je spreekt een nieuwe doelgroep aan en kunt jezelf als kennisspecialist positioneren. Er wordt zo min mogelijk aan je blog veranderd. Gastbloggen op Bloeise is uitsluitend bedoeld voor studenten en specialisten. Voor het plaatsen van aangeleverde teksten met keyword links voor SEO-doeleinden, zie hier de adverteermogelijkheden.

bloeise.nl bereikt gemiddeld 5500 unieke bezoekers per maand.

Goed gastblog schrijven?

Een goede gastblog voldoet aan de volgende punten:

  • Uniek artikel (niet elders gepubliceerd) minimaal 450 woorden.
  • Presentaties, fotoseries en onderzoekrapporten mét duiding zijn ook welkom.
    Backlinks naar relevante onderzoeken en bronnen.
  • Rechtenvrije afbeelding (Pixabay.com is anders een aanrader).
  • In overleg kan ik interviewvragen aanleveren die je zelf vervolgens in blogvorm beantwoordt.
  • Interessante invalshoek: tips, vraagstelling, column, eigen ervaringen, observatie.
  • Onderwerp of thema: online marketing, sociale media, service design, customer loyalty, big data, de nieuwe consument, internationale marketing, startups, tech etc.
  • Géén overdadige zelfpromotie of snel-rijk-worden-programma’s: denk aan de lezer.

Bekijk de eerdere gastblogs geplaatst op Bloeise. Als gastblogger maakt je achtergrond totaal niet uit, als je maar wat te melden op papier. De gastblogs die het beste scoren in Google zijn geschreven door studenten.

Vast bloggen op Bloeise

Wil je graag regelmatig bloggen op Bloeise? Dan gaan we samen een traject in. Je krijgt gerichte feedback op je manier van schrijven, onderbouwen en presenteren. Daarmee leer je geleidelijk aan beter te bloggen voor bedrijven: B2B bloggen. Per blog bespreken we de invalshoek, de doelgroep, de boodschap en de stijl. Je leert betere koppen maken: voor SEO en voor de lezers. Jouw inleidingen zullen steeds beter de lezer verleiden tot het lezen van het hele artikel.

Betaald bloggen

Een blogtraject via Bloeise is ideaal voor als schrijven jouw ding is en je op den duur geld wil verdienen met bloggen. We helpen je stap voor stap op weg om echte omzet te maken voor jouw kwaliteiten. Dat begint met kleine betaalde schrijfopdrachten en kan uitgroeien tot je eigen klantenkring via Bloeise.

Blog laten schrijven?

Kom je graag onder de aandacht van het Bloeise publiek maar heb je zelf geen tijd of de ervaring om het blog te schrijven? Dan kun je ook je blog in opdracht laten schrijven. Do-follow backlinks met keywords zijn inbegrepen. Bekijk hier alle mogelijkheden voor contentcreatie door Bloeise.

Online cursus B2B bloggen

Schrijf je graag en wil je zakelijk bloggen leren inzetten als B2B-marketingmiddel? Of wil je zelfs van bloggen je werk maken? Daarvoor biedt Bloeise ook een online cursus B2B bloggen