Gastbloggen voor Bloeise

brand
Gastbloggen voor Bloeise

Gastbloggen voor Bloeise

gastbloggen online marketing bloeiseGastbloggen over marketing, trends of ondernemen?

Bloeise staat als platform open voor unieke en kwalitatieve gastblogs. Let op: inzendingen met slecht geschreven blogs vol spelfouten beantwoorden wij gewoon niet meer.

Als gastblogger schrijf je onder eigen naam op Bloeise. Je spreekt een nieuwe doelgroep aan en kunt jezelf als kennisspecialist positioneren. Er wordt zo min mogelijk aan je blog veranderd. Gastbloggen op Bloeise is uitsluitend bedoeld voor studenten en specialisten. Studenten die een interviewverzoek doen voor een scriptie of onderzoek, vragen wij altijd om een gastblog als tegenprestatie. Voor het plaatsen van aangeleverde teksten met keyword links voor SEO-doeleinden die voor onbeperkte tijd blijven staan, door betaalde bureaus en linkbuilders, zie hier de adverteermogelijkheden.

Bloeise.nl ontving gemiddeld 12.000 bezoeken per maand in 2020.

Voorwaarden gastblog op Bloeise

Om in overweging te worden genomen voor plaatsing, moet een gastblog voldoen aan de volgende voorwaarden:

 1. UNIEK artikel (niet elders gepubliceerd inclusief de eigen website)
 2. Minimaal 650 WOORDEN. (ja dat is bewust hoger dan normaal – poëtische of kunstzinnige columns uitgezonderd)
 3. KWALITEIT. Geen spelfouten, grammaticale fouten, ontbrekende argumentatie of loze kreten. Denk aan de lezer. Dus: géén zelfpromotie, seo-blogs of snel-rijk-worden-programma’s. Echte informatie in een goed verhaal waar je je naam met trots onder zet.
 4. GEEN SEO-LINKS op zoekwoord, alleen een branded link naar de homepage. Bijvoorbeeld: Gastblog door Thomas Lapperre van Bloeise (Liever SEO? Bekijk hier de SEO-mogelijkheden)
 5. Meegezonden afbeeldingen zijn RECHTENVRIJ. Verklaring daarvoor is verplicht, en we bewaren deze zo lang als het gastblog live staat. (Pixabay.com en Pexels.com zijn anders een aanrader).

Suggesties gastblog op Bloeise

 1. Onderwerp: ga voor een interessante invalshoek: tips, vraagstelling, column, eigen ervaringen, observatie. Presentaties, fotoseries en onderzoekrapporten mét duiding zijn ook welkom. Typische onderwerpen kunnen zijn: ondernemerschap, trends, online marketing, sociale media, service design, customer loyalty, big data, de nieuwe consument, internationale marketing, startups, tech etc. Bekijk alle topics hier.
 2. Aankleding: backlinks naar relevante onderzoeken en bronnen helpen de lezer verder, korte (een tot vijf minuten) video’s zorgen ervoor dat de bezoeker langer op de pagina blijft en nog meer informatie opdoet, afbeeldingen maken je verhaal beeldend.

Geen idee wat een goed onderwerp kan zijn? Dan is een interview een optie!
Download de vaste vragenlijst en vul deze netjes in en stuur deze retour.
Je wordt snel geïnformeerd over de plaatsing.

Bekijk de eerdere gastblogs geplaatst op Bloeise.

Hoe het werkt

 1. Je gebruikt onderstaand formulier om je gastblog voor te leggen. Gastblogs ingezonden per mail verwijzen we terug naar dit formulier. Hiermee verklaar je ook: het is een unieke tekst, minimaal 450 woorden, alleen een branded link naar je website, afbeeldingen zijn rechtenvrij, verhaal voor de lezer. Je vrijwaart Bloeise van auteursrechtenclaims.
 2. Wij kijken je gastblog na. Dit doen we zsm, daar gaat maximaal een week overheen. We mailen altijd even als het langer duurt dan een dag.
 3. Feedback: aanpassen of plaatsing. Aanpassen om te voldoen aan de voorwaarden. Of om de tekst te verbeteren. Bij plaatsing geven we je de URL en tijdstip door.
 4. Promotie! Je gastblog is geplaatst. Deze wordt ook doorgezet op Twitter (+4600), LinkedIn en Facebook. Daarnaast kijken we voor onze maandelijkse nieuwsbrief ook welke gastblogs we kunnen doorzetten. Deze gaat naar 1500+ lezers. Voor extra bereik vragen we je om zelf ook het blog op social media en je eigen kanalen te delen.

HOE LANG BLIJFT MIJN GASTBLOG STAAN?

Twee jaar. Tenzij het artikel voor verkeer zorgt.

AANMELDEN GASTBLOG

Let op of je alle velden goed hebt ingevuld en kopieer voor de zekerheid de blogtekst. Bij een foutmelding wordt het formulier gewist.

Afbeeldingen toevoegen? Deze negeren we standaard tenzij je nadrukkelijk kunt aangeven dat deze zonder auteursrechten zijn of dat je de publicatierechten hebt. Plaats daarvoor bijvoorbeeld de PIXABAY of PEXELS link. De foto’s op deze sites zijn 100% rechtenvrij. Stuur je geen foto mee, dan snorren wij er eentje voor je op.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.