Inspiratie en kerstcadeaus bij Fameus Wonen

brand
Hoekbank schilderij en stijlvolle meubels

Inspiratie en kerstcadeaus bij Fameus Wonen

Fameus Wonen is geheel vernieuwd met niet alleen een compleet nieuwe showroom, maar ook nieuwe collecties van XOOON en Axelssøn. Wie komt winkelen voor de feestdagen vindt bij Fameus Wonen ook bijzondere beeldjes, woonaccessoires en verlichting: ideale kerstcadeaus.

‘Ideaal voor hoekbanken’

“De wintercollectie is binnen en dit seizoen is kleurgebruik heel belangrijk, met mooie kleuren als petrolblauw en currygeel.” vertelt Judith Braam, eigenaresse van Fameus Wonen. “Durf te kiezen voor je eigen accent, bijvoorbeeld met sierkussens haal je gemakkelijk jouw sfeer in huis. We hebben een uitgebreide collectie sierkussens waarmee je eindeloos kan variëren en je eigen stijl creëren. Ideaal voor hoekbanken bijvoorbeeld.”

Veel nieuwe ideeën

“Het was maanden hard werken, maar onze verbouwing is nu helemaal af. De boven- en de benedenverdieping zijn geheel verbouwd. Bezoekers reageren zeer enthousiast op de nieuwe showroom. Het geeft veel nieuwe ideeën voor een ruim en licht interieur.” merkt Judith enthousiast op.

Nieuwe collecties XOOON en Axelssøn

“We hebben ook nieuwe collecties toegevoegd, waaronder XOOON, het nieuwe trendy totaalconcept voor de woonkamer XOOON en de beddencollectie van Axelssøn,” vertelt Judith verder. “Met boxsprings en matrassen van het Scandinavische topmerk Axelssøn hebben we nu ook een beddenafdeling. Elke serie heeft verschillende uitvoeringen zodat er voor iedere wens en ieder budget een passend bed te vinden is. Je stelt naar eigen ligcomfort en stijl je eigen boxspring samen.”

“Onze nieuwe collecties zijn op onze website www.fameuswonen.nl te bekijken. En u bent natuurlijk van harte welkom in onze nieuwe showroom aan de Industrieweg!”

Thomas Lapperre

Eigenaar Bloeise. Neemt altijd de zakelijke insteek. Schrijft over organisatie, IT infrastructuur en innovatie. Voor digitale bureaus, IT-bedrijven en mkb-bedrijven. Link met mij op LinkedIn.
Alle artikelen van Thomas Lapperre

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *