Originele ideeën voor relatiegeschenken om uw merknaam te promoten

brand
Relatiegeschenken kiezen

Originele ideeën voor relatiegeschenken om uw merknaam te promoten

Na de zomervakantie is het tijd om weer aan de slag te gaan. Dit is de perfecte gelegenheid om uw waardering voor uw personeel en klanten uit te drukken door hen relatiegeschenken aan te bieden. Het geven van praktische en esthetische promotieartikelen is niet alleen een teken van herkenning, maar ook een manier om het imago van het bedrijf te verbeteren. Relatiegeschenken zijn een echte aanwinst voor klantenbinding en versterking van het merkimago van uw bedrijf. Gift Campaign biedt u een gevarieerd aanbod van hoogwaardige relatiegeschenken die u kunt aanbieden aan uw klanten en medewerkers die op kantoor werken.

De gepersonaliseerde laptop rugtas, het perfecte relatiegeschenk

Mensen die op het kantoor werken, reizen vaak met hun laptop. Het kan schokken ondervinden die het kunnen beschadigen als het niet goed wordt beschermd. De rugzak is een praktische accessoire voor het veilig vervoeren van een laptop. Het voorkomt vallen en meerdere schokken die dit kwetsbare apparaat tijdens dagelijkse reizen kan oplopen. De rugtas beschermt ook computerapparatuur tegen stof en krassen.

Deze tassen zorgen ook voor een gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor de drager geen schouder- en rugpijn krijgt. Laptoprugzakken zijn geweldige relatiegeschenken voor uw werknemers, klanten en medewerkers. Deze tassen zullen niet alleen de ontvanger een plezier doen, maar ook uitstekende communicatiemiddelen zijn voor uw merk dankzij hun personalisatiemogelijkheden. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de computerrugtassen die je cadeau wilt geven te personaliseren met een boodschap of het logo van je bedrijf.

Rugtassen als relatiegeschenk

Zo maakt u het transport van de computerapparatuur van degenen aan wie u deze aanbiedt makkelijker, met de gepersonaliseerde computerrugtas kunt u effectief communiceren over uw bedrijf. De rugtassen “Métro 15.6” en “PowerTech 17” uit onze collectie zijn uitstekende relatiegeschenken voor uw team en uw trouwe klanten. Deze gepersonaliseerde rugzakken zijn zeer stijlvol en van superieure kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en u kunt de drukmethode kiezen die wordt gebruikt voor hun specifieke personalisatie.

De aluminium drinkfles bedrukken, een erg praktisch geschenk!

De aluminium drinkfles is een praktisch en nuttig relatiegeschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij uw medewerkers en trouwe klanten. Het is een product wat ze dagelijks zullen gebruiken om water of andere warme of koude dranken naar het kantoor te brengen zonder bang te hoeven zijn dat het zal morsen. In feite zullen deze aluminium drinkflessen, zoals onze “Contempo 500 ml” en “Avenue Iconic 590 ml” waterflessen, perfect zijn voor het overbrengen van een modern en elegant imago. Overigens zijn ze ook lekvrij.

Relatiegeschenk

Samengesteld uit een aluminium buitenlichaam, is de geïsoleerde fles zeer licht, stevig, herbruikbaar en kan het drankje voor lange tijd op temperatuur blijven. Het gebruik van deze flessen vermindert de vervuiling door plastic flessen. Als u het cadeau kiest voor uw klanten en medewerkers, krijgt u dus een beeld van een milieubewust bedrijf. De geïsoleerde aluminium fles kan gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo. U kunt profiteren van dit geschenk dat u aan uw personeel of uw klanten geeft om meer awareness voor uw merk te genereren.

De bedrukte metalen pen, een stijlvol relatiegeschenk

De metalen pen is een uitstekend relatiegeschenk, omdat het een aanzienlijk advertentiepotentieel heeft. Dit product kan door bedrijven cadeau worden gedaan om hun waardering te tonen aan hun medewerkers, om bestaande klanten te behouden en om nieuwe klanten te werven. In werkelijkheid is de pen een reclameartikel dat dagelijks door professionals wordt gebruikt. Gemaakt van metaal, deze reclameartikelen geven een beeld van elegantie en verfijning.

Notitieboek en pen

Het onderscheidt zich daarmee van de goedkope plastic pennen die door bedrijven het vaakst als relatiegeschenk worden aangeboden en stelt u in staat om u te onderscheiden van uw concurrenten. Om uw relatiegeschenk te upgraden en de klant of medewerker uit te lichten die het ontvangt, kiest u een hoogwaardige metalen pen ontworpen met een elegant design. Dit luxe promotieartikel moet mooi afgewerkt zijn en in een mooie doos geplaatst worden. Dit illustreert de kwaliteit van uw diensten of producten en geeft uw bedrijf een prestigieus merkimago.

In onze collectie vindt u pennen van het merk Parker en Waterman in stijlvolle dozen die een sterke indruk zullen maken op uw medewerkers en klanten. U kunt deze hoogwaardige metalen pennen personaliseren door uw logo op het gladde oppervlak te laten graveren. Met deze gepersonaliseerde goodies, gepresenteerd in mooie dozen, kunt u uw merk zichtbaar maken en uw bekendheid vergroten.

De draadloze oplader laten bedrukken, een origineel cadeau!

Om uw personeel en klanten te bedanken en te laten zien hoeveel u hen waardeert, geeft u hen een promotionele powerbank als relatiegeschenk. U kunt kiezen voor reclameartikelen zoals onze draadloze opladers “Enerpad” of “Tidy”. De powerbanks en draadloze opladers zijn een origineel en hoogwaardig relatiegeschenk waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. Aangeboden aan uw beste klanten, medewerkers of werknemers, zullen deze reclameartikelen hen in staat stellen hun elektronische apparaten (smartphone, tablets, enz.) overal op te laden.

Relatiegeschenken met uw merknaam

Deze noodoplader is een praktisch, nuttig en zeer trendy hightech promotieartikel dat elk lid van uw team of de klant veel plezier zal brengen. Door deze goodies te personaliseren met het logo of de slogan van uw bedrijf, kunt u bovendien het merkimago van uw bedrijf naar een breed publiek verspreiden. Dit vergroot je zichtbaarheid en je bekendheid. Met deze hightech reclameartikelen slaag je erin om je medewerkers te motiveren, klantenbinding op te bouwen en nieuwe consumenten aan te trekken.

De stijlvolle schrijfmap, een luxe relatiegeschenk

De schrijfmap als relatiegeschenk is perfect om bij verschillende gelegenheden te geven. Zeker tijdens conferenties en events van uw bedrijf. U kunt deze reclameartikelen aanbieden aan uw klanten of medewerkers. Dit nette relatiegeschenk zal verrassen en een blijvende indruk achterlaten bij degenen aan wie u het aanbiedt.

Het juiste relatiegeschenk geven

 

Handige schrijfmappen zoals die tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden door Gift Campaign, stellen u in staat om in alle omstandigheden aantekeningen te maken (conferenties, seminars, zakelijke bijeenkomsten, enz.). Vanwege hun bruikbaarheid voor professionals, zijn deze accessoires het perfecte geschenk om uw teams te motiveren of klantenbinding op te bouwen. Prima om een net en stijlvol merkimago op te bouwen.

Tot slot adviseren wij u voor uw relatiegeschenken de voorkeur te geven aan schrijfmappen met aantrekkelijke designs zoals de “TwoTone A4” en de “Grid A4”. Vergeet daarnaast niet om ons diverse assortiment aan promotie-artikelen te bezoeken. Er zit vast wat tussen voor uw bedrijf. Voor enige vragen of hulp bij het uitzoeken van het perfecte relatiegeschenk kunt u altijd onze klantenservice bereiken.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *