Reclame door gepersonaliseerde enveloppen

brand
gepersonaliseerde enveloppen om reclame mee te maken

Reclame door gepersonaliseerde enveloppen

De meeste organisaties en bedrijven hebben een flink budget om reclame te maken. Dat kan worden uitgegeven aan online reclame, spots op tv, advertenties in dagbladen, en drukwerk dat huis aan huis wordt bezorgd. Een efficiënte manier van reclame maken die vaak over het hoofd wordt gezien is het gebruik van gepersonaliseerde enveloppen. Dat zijn enveloppen waarop je een ontwerp laat drukken. Klanten weten dan meteen dat ze post van jouw bedrijf ontvangen. Het laten bedrukken van enveloppen kan bij drukwerkonline. Als organisatie moet je zelf een ontwerp maken en uploaden. Dat wordt door drukwerkonline op de enveloppen van je keus gedrukt.

Breed assortiment aan enveloppen

Enveloppen worden lang niet altijd gebruikt voor het verzenden van papieren. Ook kleine artikelen of kwetsbare grafische afbeeldingen kunnen in een envelop worden verstuurd. Zelfs als je hele grote pakketten met documenten wilt versturen kan dat in een speciale envelop, de monsterzak enveloppen. Elk soort envelop is in een groot aantal varianten beschikbaar. Bij de standaard enveloppen kun je kiezen uit 25 formaten, en of er wel of geen venster op de envelop moet zitten. Je kunt ook kiezen voor wel of geen plakstrip. Alle standaard enveloppen zijn gemaakt van wit papier.

Gepersonaliseerde enveloppen gebruiken voor je marketing

Bijzondere enveloppen

Voor het versturen van speciale producten zijn er beschermende enveloppen beschikbaar. Platte kwetsbare dingen, zoals foto’s of historische documenten die niet gevouwen mogen worden, kunnen goed beschermd worden verstuurd in een bordrug envelop. Dat is een envelop waarvan één zijde is gemaakt van verstevigd karton. Kwetsbare producten, waar niet hard op mag worden geduwd, kunnen worden verzonden in een luchtkussen envelop. Die heeft een plastic zakje met luchtkussentjes aan de binnenzijde, die als bescherming dient. In een monsterzak envelop past een heel groot pak papier, van wel 2 tot 3 centimeter dikte. Alle speciale enveloppen zijn in meerdere formaten beschikbaar en kunnen worden bedrukt.

Enveloppen voor je marketing

Ontwerphulp

Bij drukwerkonline is de bestelsite ingericht op bedieningsgemak. Het is niet moeilijk om de juiste soort en het juiste formaat envelop te vinden. Ook het selecteren van de opties en het aantal enveloppen is kinderspel. Bij het maken van een ontwerp voor de opdruk moet je alert zijn, want het ontwerp moet passen op de envelop. Om je daarbij te helpen zijn er templates beschikbaar, waarin alle afmetingen van de envelop al zijn vastgelegd. Door gebruik te maken van zo’n template kan er niets meer misgaan bij het ontwerpen van de opdruk voor jouw envelop.

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *