Tips voor een startende ondernemer

brand
Tips voor de startende ondernemer

Tips voor een startende ondernemer

Je bent net begonnen met een eigen onderneming en je weet niet precies hoe je van start moet gaan? Dit is logisch want er zijn diverse manieren hoe je dit goed aan kan pakken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en kom erachter.

Investeer in goede visitekaartjes

Visitekaartjes zijn erg belangrijk als je een onderneming hebt. Hiermee geef jij je contactgegevens door in een overzichtelijke manier. Het visitekaartje is erg handzaam dus goed mee te nemen. Erg logisch omdat je graag wil dat het visitekaartje meegenomen wordt door de ontvanger. Een visitekaartje moet er goed uit zien. Denk goed na over het ontwerp en laat daarna je visitekaartjes drukken.

Hang een groot spandoek op

Je wil natuurlijk goed opvallen. Een spandoek helpt je goed hierbij. Het is groot en valt van een grotere afstand goed op. Hiermee kan je dus goed opvallen. Voor een spandoek heb je natuurlijk ook een spandoek frame nodig. Een groot spandoek is het investeren waard omdat deze lang mee gaan en goed opvallen in een groter publiek.

Zet in op technologische innovatie

Iedereen gebruikt tegenwoordig een mobiel. Met een mobiel kan je ook dingen scannen zoals een QR code. Dus je kan op je drukwerk QR codes zetten zodat mensen zelf snel met hun mobiel naar je website kunnen. QR codes zijn ook erg handig voor in de horeca. Als je een structureel personeelstekort hebt kan je op de menukaart ook een QR code scannen zodat mensen zelf met hun mobiel kunnen bestellen.

QR code gebruiken om je bedrijf te promoten.

Begin eens met flyeren

Je kan eens een grote flyeractie doen in je omgeving. Hiermee kan je snel een groot gebied bereiken. Je bedrijf wordt zichtbaar. Let wel op dat flyers snel als spam gezien worden dus investeer in een mooi ontwerp. Met flyers kan je heel makkelijk werken met een QR code zodat in kan zetten in een mooi ontwerp zodat mensen zelf via hun mobiel jouw site kunnen bezoeken.

Heb je folders klaarliggen

Het kan zijn dat mensen achteraf nog vragen hebben. Een folder is erg handig hiervoor. Geef mensen een folder mee zodat de korte snelle vragen beantwoord zijn.

Startende ondernemer

Redactie Bloeise

De Bloeise redactie bestaat uit Thomas Lapperre. Deze berichten worden niet op persoonlijk titel vermeld omdat ze geschreven zijn door anderen: ingehuurde tekstschrijvers voor inhoudelijke artikelen, ingezonden persberichten en soms ook sponsored content. Voor ingezonden persberichten geldt dat de redactie geen verantwoording kan nemen -[…]
Alle artikelen van Redactie Bloeise

Reacties

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *