Online marketing trends 2018

De 5 online marketing trends van 2018

Als ondernemer weet je dat de markt voortdurend in beweging is. Dat geldt voor je eigen branche maar ook zeker voor allerlei trends, waaronder die van online marketing. Want je doelgroep verschuift niet alleen van kanalen, ook de wetgeving en toepassing van data verandert. 2018 gaat nog meer om het volgen van je doelgroep – niet de concurrentie – en het bieden van echte waarde. Je online marketing verandert daardoor enorm: het wordt uiteindelijk je product zelf. Dit zijn de vijf online marketing trends van 2018.

(meer…)

  Online consumententrends 2017 door Bloeise

  10 Online consumententrends voor 2017

  2017 brengt hoop. Dat het soms toch anders voelt, vertelt veel over ons venster op de wereld. Een op de drie mensen ziet hun sociale netwerk als primaire nieuwsbron. Dat maakt van nepnieuws op sociale media het probleem van nu in het communicatietijdperk: we moeten een scherper beeld krijgen. Ook dit jaar toename in alles online, met de mobiel als afstandsbediening van onze digitale leven. Hier volgen de 10 online consumententrends voor 2017.
  (meer…)

   AI Chatbot Facebook store

   De AI chatbot komt eraan

   De smartphone markt stagneert. Wat zal dat straks weer gaan veranderen? Wat kunnen we straks verwachten in onze handpalm? “Smartphones die pas echt smart worden”, vertelt Danijel Bonacic van TamTam. Met de inzet van content buiten de apps, AI (artificiële intelligentie) chatbots en smart notificaties.

   (meer…)

    De fysieke wereld vergeten met de virtuele wereld

    Column: Waarom marketeers de fysieke wereld vergeten

    De geur van koffie. Een ferme handdruk. Een welgeplaatste grap. De lijst is eindeloos: lang niet alles is online. Toch bekruipt dat gevoel je  wanneer je artikelen over marketing leest. Hoe komt dat en is dat terecht?

    De boot niet missen. Dat is de hoofdboodschap van veel aanbieders. Ze wijzen op een nieuwe ontwikkeling – bijvoorbeeld Instagram marketing – en stellen: Paniek! Je wil toch niet ingehaald worden door je concurrent? Koop mijn diensten want anders! (meer…)

     Facebook infographic over AI - virtual reality en internetorg

     Infographic Facebook 12 jaar en de toekomst

     Facebook bestaat sinds 2004. In de afgelopen twaalf jaar groeide Facebook uit van studentensmoelenboek (eerst als Facemash, later The Facebook en nu Facebook) tot hét sociaal netwerk met 1,5 miljard actieve gebruikers. Facebook is nu de architectuur waarop tal van andere diensten en apps worden gebouwd. Deze infographic gaat in op de toekomst van Facebook: AI, VR en Internet.org. 

     (meer…)

      Digitale Marketing Trends 2016 door SiteCore

      Digitale marketing trends 2016 door SiteCore

      De digitale marketing trends van 2016 waar je als marketeer rekening mee zou moeten houden. Dat brengt SiteCore elk jaar uit met haar onderzoek onder marketeers. Hier de highlights.

      (meer…)